Superfast

Save the date |26 oktober | SUPERFAST 5 | TRANSPARANTIE

Op dit moment wordt er door het team van VNV en Nextpack hard gewerkt aan Superfast 5. Het wordt weer een waanzinng leuk programma rondom het thema transparantie. Alle vormen van transparantie komen aan bod: in de keten, in materialen, van verpakking. Dit mag je niet missen! Binnenkort volgt hier het hele programma en kun je inschrijven via de speciale site!

Koen Kuypers,  Marcel Keuenhof en Michiel Bouvy

 

SUPERFAST is een jaarlijks terugkerend inspiratie evenement op het gebied van marketing design, innovatie en packaging. Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen wil SUPERFAST het publiek - marketeers, verpakkingskundigen, productontwikkelaars, ontwerpers designbureaus en studenten - prikkelen en informeren. Het is spannend om disciplines samen te brengen die traditioneel naast elkaar opereren en om de discussie met elkaar aan te gaan hoe we met verpakkingen op nieuwe manieren verbindingen kunnen maken.

SUPERFAST wordt georganiseerd door de VNV en BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus) en vindt dit jaar op vrijdag 26 oktober voor de vijfde keer plaats tijdens de Dutch Design Week inhet Natlab in Eindhoven.

superfast-2018-02

superfast-2018-03superfast-2018-04

 superfast-2018-05superfast-2018-01superfast-2018-06superfast-2018-07


Nieuwsberichten

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.