Kennisplein

Ontmoet elkaar op Empack

Is het Kennisplein louter virtueel of bestaat het ook echt? Jazeker! Op Empack Utrecht is ook in 2018 het Kennisplein een levendige ontmoetingsplek voor VNVers! Samen met het KIDV en verschillende opleidingen dragen we ons steentje bij aan uitwisseling en verdieping van kennis Onderling, maar ook met het bedrijfsleven.  Naast het Kennisplein vind je hier ook het Carrièreplein .

Heb jij het het in huis? | Heeft U het in huis? Een verpakkingkundige maakt het verschil. Met die boodschap  maken we aanstormend talent en het bedrijfleven attent op het vak en de VNV als plaform voor verpakkingskundigen. 

kennisplein-banners-website2

De VNV wanden zijn vormgegeven door studentlid Nathalie de Boer. Zij is helemaal gegrepen door het verpakkingsvak. Na haar stage bij Bazqet is ze nu bezig met haar afstudeerproject bij Albert Heijn. Dank zij Superfast 2017. Want ook zo werkt de VNV! Wie ergens komt, die komt ergens. 

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
info@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
voorzitter@verpakkingskundigen.nl
penningmeester@verpakkingskundigen.nl
redactie@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.