Kennisplein

Over Kennisplein

EMPACK Kennisplein UKDEF kleinHet Kennisplein is de ontmoetingsplek voor de ontwikkeling en uitwisseling van kennis en kunde op verpakkingsgebied. Met het Kennisplein probeert de VNV een onafhankelijke positie in nemen tussen verpakkingkundigen en publieke kennispartijen in Nederland en België. Naast een virtueel platform worden wij ook gesteund door Easyfairs en het KIDV zodat wij samen met een aantal relevante opleidingen ook fysiek aanwezig zijn op Empack. Bij Opleidingen vind je een korte introductie van de de deelnemende partijen. 

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.