Vacatures - vacancies

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende vacatures. Er kan gratis een vacature geplaatst worden middels een aanmeld formulier.
In this part of the site, we proudly present a overview of the different job openings. You can place a vacancy by using this form.


 

Manager Packaging Factory (m/f)

Datum: 15 juni 2017
Manager Packaging Factory Are you a Manager Packaging Factory who gets excited by conducting research and wants to be involved in the development of products that provide clinically substantiated health benefits to...

Commercieel account manager (m/v)

Datum: 30 mei 2017
Account-medewerker  (m/v)Verpakkingsmaterialen  Je hebt verantwoording over het informeren en bedienen van klanten, waar je direct contact mee hebt. Op basis van kennis en kunde, ervaring en inzicht informe...

Aankomend Projectmanager/Expert Verpakkingsonderzoek (m/v)

Datum: 18 mei 2017
                                  Aankomend Projectmanager/Expert Verpakkingsonderzoek (m/v) Triskelion B.V. is een internationaal ...

Teamleider Productie (m/v)

Datum: 03 april 2017
Yor-in is voor Smurfit Kappa TWINCORR te Nieuwe Pekela exclusief op zoek naar een coachende Teamleider Productie.                             ...

 

 

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.