Vacatures - vacancies

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende vacatures. Er kan gratis een vacature geplaatst worden middels een aanmeld formulier.
In this part of the site, we proudly present a overview of the different job openings. You can place a vacancy by using this form.


 

Senior Packaging Developer (m/f)

Datum: 27 december 2017
Due to organizational growth our Headquarters in Ede have a vacancy for: Senior Packaging Developer (m/f) full-time Weener Plastics is a full service global supplier of innovative plastic packaging solutions. The ...

Projectmanager/Expert Voedselcontactmaterialen

Datum: 27 december 2017
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Expert/Projectmanager voor het beoordelen van stoffen in voedselcontactmaterialen. Triskelion biedt de chemische- en verpakkingsindustrie alle expertise die nodig is o...

Packaging Designer (m/f)

Datum: 27 december 2017
Due to organizational growth our Headquarters in Ede have a vacancy for a talented: Packaging Designer m/f (full-time) Weener Plastics is a full service global supplier of innovative plastic packaging solutio...

Technoloog Verpakken (m/v)

Datum: 26 oktober 2017
                                                              ...

 

 

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.