Vacatures - vacancies

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende vacatures. Er kan gratis een vacature geplaatst worden middels een aanmeld formulier.
In this part of the site, we proudly present a overview of the different job openings. You can place a vacancy by using this form.


 

Packaging Engineer

Datum: 11 juni 2019
Onze klant ontwerpt, bouwt, produceert, verkoopt en onderhoudt een uitgebreide reeks heftrucks en aftermarketonderdelen die wereldwijd worden verkocht. Ben jij een technische professional met sterke projectmanagement ...

R&D Packaging Engineer

Datum: 13 mei 2019
For a pharmaceutical company in Haarlem I am currently looking for a R&D Packaging Engineer 3 months (extension possible) 40 hours per week Haarlem The purpose of this role is to provide subject matter expertise t...

 

 

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.