Vacatures - vacancies

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende vacatures. Er kan gratis een vacature geplaatst worden middels een aanmeld formulier.
In this part of the site, we proudly present a overview of the different job openings. You can place a vacancy by using this form.


 

Central Buying Manager FIBC's/PP

Datum: 04 oktober 2018
The company NNZ is a multinational company offering a broad range of packaging solutions to customers in the fruit and vegetable and the industrial sector. The organisation is an independent family business, establis...

Kwaliteitsbewaker (m/f)

Datum: 19 september 2018
Onder het credo “We Blend and Bottel your Brand” is Avandis toonaangevend als producent van gedestilleerde dranken en likeuren. Voor onze kwaliteitsafdeling zijn we op zoek naar een KWALITEITSBEWAKER jo...

Global Packaging Innovation Manager

Datum: 25 augustus 2018
AB InBev is seeking a  Global Packaging Project Manager for their Global Innovation & Technology Center (GITEC), in Belgium. GITEC is the Global R&D Center of AB InBev. The Global Packaging Project ...

 

 

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.