Vacature aanmelden

Met dit formulier kunt u uw vacature, interim opdracht of project aanmelden. Wij plaatsen deze dan kosteloos op onze site. Mocht u vragen hebben, dan kun u deze richten aan serutacav.[antispam].@verpakkingskundigen.nl.

Het logo van het bedrijf moeten van te voren worden teruggebracht in afmeting om een goede presentatie op de website te krijgen. Dit kan middels bijv een online Image Resize resizeimage.net Hierbij moet een afmeting van 391*312 ingesteld worden. Alvast bedankt voor de medewerking.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.