Nieuws

Account Manager Nederland bij Hordijk Spuitgiet Verpakkingen

Geplaatst op 14-12-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Marion Richter  -  Bron: Lytz | Vacatures

Over Hordijk Spuitgiet Verpakkingen

Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten.

De organisatie beschikt over twee productiebedrijven: een thermovormfabriek in Zaandam en een spuitgiet- en extrusieblaasfabriek in Zevenhuizen. Door hun uitgebreide kennis en ervaring op deze vakgebieden zijn ze als geen ander in staat in te spelen op de specifieke wensen van hun klanten. Zij staan in voor de hoogst haalbare (product-)kwaliteit en de grootst mogelijke leverbetrouwbaarheid. Dat maakt Hordijk Verpakkingen sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein.

Met zijn ruim 450 medewerkers werkt het bedrijf aan verdere groei, waarbij onderwerpen als duurzaamheid en MVO hoog op de agenda staan.

Voor hun spuitgiet- en extrusieblaasfabriek in Zevenhuizen zijn ze nu opzoek naar een gedreven 

Account Manager Nederland

Wat ga je doen?

Als Accountmanager bij Hordijk Spuitgiet Verpakkingen maak je deel uit van het salesteam in Zevenhuizen en werk je in projecten ook nauw samen met collega’s van R&D, planning, productie en TD. Je thuisbasis is het kantoor in Zevenhuizen, maar natuurlijk ben je regelmatig op bezoek bij klanten in heel Nederland, zowel in de Food als ook in de Non food industrie.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je beheert jouw bestaande klantenkring en bouwt deze verder uit en je acquireert nieuwe klanten binnen de Food en de Non-food industrie in Nederland en België.
 • Je levert oplossingen aan klanten. In deze adviesrol is het bedenken van een creatieve oplossing vóór en mét de klant heel belangrijk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, voor alle mogelijke vragen. Je weet waarde te creëren voor zowel de eigen onderneming als voor de klant.
 • Je houdt de ontwikkelingen binnen je vakgebied in de gaten, signaleert continue trends in de markt en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen voor je klanten.
 • Bij je taken horen het genereren van aanvragen, opstellen van heldere briefings en calculatieaanvragen, het uitbrengen van offertes en het opvolgen ervan.
 • Je bewaakt de voortgang, deadlines en de kwaliteit van jouw projecten en beheert je eigen projectadministratie.

Wat breng je mee?

 • HBO-niveau werk- en denkniveau
 • Meerdere jaren relevante saleservaring in een B2B omgeving
 • Hoge technische affiniteit en interesse
 • Ervaring in projectmanagement
 • Bij voorkeur goede kennis van relevante verpakkingsmaterialen en productieprocessen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Wie ben je?

 • Dynamisch ondernemend: je entrepreneurschap is van belang. Mee- en vooruitdenken biedt innovatie en daarin ligt je kracht.
 • Je bent zelfbewust en diplomatiek: je kent je eigen salescapaciteiten en weet deze ten volle te benutten. Daarnaast heb je gevoel voor verhoudingen en zorg je voor evenwicht bij klant en werkrelaties.
 • Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig, doelmatig en planmatig.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden die toepasbaar zijn op meerdere niveaus binnen en buiten de organisatie.
 • Gedreven: je wilt niets liever dan je staat van dienst opbouwen en samen met een club van professionals toewerken naar nieuwe successen.

 

Wat kan Hordijk Verpakkingen jou bieden?

 • Een uitdagende, zelfstandige functie bij een professionele en toekomstgerichte organisatie die volop groeit;
 • Veel verantwoordelijkheid en hierdoor ruimte voor je eigen ontwikkeling;
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden en salarispakket.

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatie met een actueel CV per mail aan noiram.[antispam].@lytz.nl. Discretie is vanzelfsprekend!

 

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Rotsestraat 3
5395 TD Teeffelen
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingkundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.