Nieuws

Accountmanager New Business bij Eshuis Etiketten- & verpakkingsdrukkerij

Geplaatst op 25-10-2021  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Marion Richter  -  Bron: Lytz

Dit is Eshuis

Van kleine doelen tot grote ambities. Eshuis maakt ze tastbaar en zichtbaar. Al sinds 1891 laten zij producten en merken van hun beste kant zien. Met verpakkingen en etiketten die opvallen en verrassen. Zij geven vorm aan inhoud en kwaliteit.
Het in Dalfsen gevestigde Eshuis is gespecialiseerd in het klant-specifiek bedrukken en nabewerken van zelfklevende etiketten, flexibele verpakkingen, sachetfolies, wrap-around-labels, krimpsleeves en kaasetiketten. Met ongeveer 145 gedreven medewerkers en een state-of-the-art machinepark worden producten gemaakt voor grote namen in de food en non-food, zoals Heineken, Grolsch, Beaphar, Go Tan, Wijzonol, Swedish Match Lighters of Coca-Cola. Maar ook kleinere bedrijven bieden ze dagelijks kwaliteit, vakmanschap en innovatie

Wat ga je doen?

In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het genereren van new business. Hiervoor ga je onder andere in gesprek met landelijk bekende A-merk klanten en ben je van nature op zoek naar nieuwe verkoopkansen in de markt. Je bent goed toegerust om met klanten, al naar gelang hun behoeften, op ieder niveau een goede en gedegen gesprekspartner te zijn. Je kent of vindt jouw weg in complexe DMU structuren en je communiceert met overtuiging op diverse niveaus binnen organisaties. Door jouw kennis van de producten en concepten ben je in staat om klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde die Eshuis kan bieden. Je werkt vanuit enthousiasme en op basis van kwaliteit, vertrouwen en deskundigheid.

Enkele werkzaamheden

• Je acquireert nieuwe klanten binnen de Food en de Non food industrie in Nederland en je beheert jouw bestaande klantenkring en bouwt deze verder uit.
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, voor alle mogelijke vragen. Je weet waarde te creëren voor zowel de eigen onderneming als voor de klant.
• Je bewaakt de voortgang, deadlines en de kwaliteit van jouw projecten en beheert je eigen projectadministratie.
• Je houdt de ontwikkelingen binnen je vakgebied in de gaten, signaleert trends in de markt en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen voor je klanten en deelt deze informatie binnen het sales team.
• Je viert successen met jouw collegae, met wie je samen deze resultaten geboekt hebt.

Wat breng je mee?

• HBO werk- en denkniveau
• Enkele jaren saleservaring in een B2B omgeving, idealiter opgedaan in de verpakkingsindustrie
• Kennis van relevante verpakkingsmaterialen en bedrukkingsmogelijkheden
• Ervaring in het managen van projecten
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een groot pré

Wie ben je?

• Je bent een jager! Zelfbewust en diplomatiek: je kent je eigen salescapaciteiten en weet deze ten volle te benutten. Daarnaast heb je gevoel voor verhoudingen en zorg je voor evenwicht bij klant en werkrelaties.
• Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig, doelmatig en planmatig.
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden die toepasbaar zijn op meerdere niveaus binnen en buiten de organisatie.
• Je bent gedreven! Je wilt niets liever dan je verkoopervaringen uitbouwen en samen met enthousiaste collega’s toewerken naar strategische doelen.

Wat biedt Eshuis jou?

• Uitdagende, zelfstandige functie bij een professionele en toekomstgerichte organisatie die volop groeit
• Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
• Een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Is dit jouw baan?

Neem dan contact op met Marion Richter van Lytz – The Packaging Recruiter (marion@lytz, 06-36403475) of solliciteer hier:
https://lytz.nl/vacature/accountmanager-new-business-labels-flexible-packaging-bij-eshuis/

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.