Nieuws

ALL4PACK Paris Buyers Community

Geplaatst op 24-09-2018  -  Categorie: Algemeen

ALL4PACK Paris Buyers Community

 De vakbeurs ALL4PACK Paris (26-29 november a.s.) biedt VNV-leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de  ‘Top Buyers Community’. Deze dienst wordt speciaal aangeboden aan een beperkte selectie van internationale topinkopers uit de verpakkingssector.
Het bestaat uit:

  • Persoonlijke adviezen en matchmaking voor uw bezoek aan de beurs, door u in contact te brengen met exposanten die oplossingen bieden voor uw vraagstukken
  • Persoonlijke ondersteuning bij het organiseren van uw reis (hotel, vervoer….)
  • Gratis pendelbusvervoer tussen de luchthavens en de beurs
  • Gratis parking
  • VIP toegangspas voor de gehele beursduur
  • Gratis garderobe
  • Toegang tot de VIP Club (handig voor afspraken, hapje, drankje)
  • Uitnodigingen voor netwerkborrels

Tevens kan, in overleg met de beursorganisatie en indien gewenst, een bijdrage aan de te maken reiskosten worden besproken.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de

ALL4PACK Paris: 
Promosalons Nederland
Coen Rosdorff
T 020 4620020
ffrodsorc.[antispam].@promosalons.com 

============

Het bestuur is benieuwd naar hoeveel VNV-leden hier gebruik van maken en hoe het hun bevalt. Dus mocht je naar Parijs gaan via Promosalons, laat het weten aan Nynke.
neztnrAn.[antispam].@kidv.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.