Nieuws

Assistant Packaging Developer

Geplaatst op 24-07-2018  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Ramon  -  Bron: Belgroup

Assistant Packaging Developer
(Locatie: Schoonrewoerd, bij voorkeur voor 36 uur per week)

Functie
Als Assistant Packaging Developer ben je werkzaam op onze innovatieve R&D afdeling en rapporteer je aan de Packaging Development Manager. Je vervult een belangrijke rol binnen de afdeling en assisteert verpakkingstechnologen bij de succesvolle ontwikkeling van nieuwe innovaties, renovaties- en kostenbesparingsprojecten. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het analyseren van verschillende verpakkingsmaterialen en geproduceerde testverpakkingen in ons R&D lab, o.a. door het maken van sealcurves, het testen en analyseren van de openingskracht en de (her)sluitbaarheid van verpakkingen. Je assisteert en begeleidt testen in productie en draagt bij aan de uitvoer van shelflife testen. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, planning en productie van samples voor marketing in onze pilot plant. In deze rol werk je nauw samen collega’s van R&D, Productie en Marketing. Naast het bijdragen aan het succes van onze innovatieprojecten, zie je toe op de basiscondities van de aanwezige apparatuur in het verpakkingslaboratorium en de R&D Cleanroom. Met jouw expertise en bereidheid lever je een positieve bijdrage aan de afdeling door het ontwikkelen van nieuwe testen en analysemethoden.

Profiel
Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde MBO diploma op het gebied van verpakkingstechnologie of soortgelijk. Je beschikt minimaal over 2 jaar werkervaring binnen een verpakkingsomgeving, en beschikt over goede kennis van verpakkingstechnieken- en systemen. Je beheerst de Engelse taal en bent vaardig met MS Office. Goede kennis van Excel zien wij als een grote plus. Ben je een echte teamspeler met goede organisatorische vaardigheden, creatief, handig, resultaatgericht en heb je precisie en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zijn we naar jou op zoek!

Wij bieden
Als nieuwe collega krijg je alle ruimte om je weg te vinden binnen onze organisatie en is er gelegenheid om je te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied. Fit zijn & Fit blijven, opleiding en een actieve carrièrebegeleiding zijn de speerpunten van ons personeelsbeleid. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Reageren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Lemmen, Packaging Development Manager, telefoon 0345 – 648 279. Een schriftelijke sollicitatie (incl. motivatie & CV) ontvangen wij graag uiterlijk 24 augustus 2018 per e-mail aan Ramon Cyrus, op surycr.[antispam].@groupe-bel.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.