Nieuws

Assistant Packaging Developer (m/f)

Geplaatst op 13-04-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Ramon Cyrus  -  Bron: Bel | Vacatures
Jouw uitdaging bij Royal Bel Leerdammer B.V.: 
Als Assistant Packaging Technologist ben je werkzaam op onze innovatieve R&D afdeling en rapporteer je aan de Packaging Development Manager. Je vervult een belangrijke rol binnen de afdeling, waarbij je onze verpakkingstechnologen assisteert bij de succesvolle ontwikkeling van innovaties, renovaties- en kostenbesparingsprojecten. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het analyseren van verschillende verpakkingsmaterialen en geproduceerde testverpakkingen in ons lab, o.a. door het maken van sealcurves, het testen en analyseren van de openingskracht en de hersluitbaarheid van verpakkingen. Je assisteert en begeleidt testen in productie en draagt bij aan de uitvoer van shelflife testen. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, planning en productie van samples in onze pilot plant. In deze rol werk je nauw samen met collegas.
(locatie: Schoonrewoerd, 36 uur per week)

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.