Nieuws

Bestuursbericht 27-7-2022: Vakantie voor de meesten!

Geplaatst op 04-08-2022  -  Categorie: Algemeen

Na wat uitstel door Corona hebben we eind juli toch nog een bedankje voor de actieve leden kunnen organiseren. Op het randje van de zomervakantie konden de geïnteresseerden centraal in Nederland kennis maken met de sport Padel (https://youtu.be/1iVUUvdQmSQ). De overige actieve leden konden onder het genot van een drankje en een hapje gezellig bijpraten een daarna hebben we van een eenvoudige maaltijd genoten. Het was een gezellige avond met leuke gesprekken over ieders privé en natuurlijk ook vak-gerelateerd.

De afgelopen maanden is er goede voortgang gemaakt met de nieuwe statuten en het nieuwe huishoudelijk regelement. We verwachten in het najaar de nieuwe stukken te presenteren en ter goedkeuring voor te leggen.

Ook is ondertussen een groepje bezig om het financieel beleidsplan te updaten en er zijn mensen gevonden die gaan beginnen om de lustrum-viering van volgend jaar vorm te geven.

De activiteiten-commissie heeft gelukkig wat vers bloed om in het najaar weer een en ander op te pakken. Ik hoor (vanuit een andere hoek) ook plannen voor een zomer borrel dus na alle vertraging in activiteiten komt er weer schot in. Er is een vervanger voor de VM column gestart en er wordt hard gewerkt aan een boekje waarin de laatste serie columns is verzameld.

Kortom best veel activiteiten en dat is belangrijk voor de vereniging. Om de leden betrokken te houden en zoveel mogelijk waarde te bieden. Houd ook vooral onze social-media (zowel het openbare als het besloten Linked-in kanaal) in de gaten voor updates, naast natuurlijk de mailtjes in de mailbox.

Ondertussen stap ik morgen (op de dag van schrijven) in de auto op weg naar een hopelijk mooie vakantie. Voor de mensen die nog weg moeten wens ik jullie een hele mooie vakantie toe: de mensen die dit lezen na terugkomst: hopelijk zijn jullie opgeladen om met verse energie weer aan de slag te gaan en de uitdagingen van het verpakkings-vak aan te gaan.

 

Koen Kuypers

 

De vereniging is op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

  • Leden enquête 2022
  • Huisstijl / website update
  • Column commissie coördinatoren / VM
  • Website vacatures & stageplaatsen
  • Redacteuren
Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.