Nieuws

Interim Productmanager (m/f)

Geplaatst op 09-12-2016  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Frans Hoekman

Wij zoeken voor een producent van folie/plastics, m.n. voor stretchfolie / Load security systems een productmanager, zowel productinnovatie, conceptuele verbeteringen en "go-to-market" strategie. De bedoeling is om product conceptueel naar een hoger plan te tillen en daarmee de klant meer te "ontzorgen". De stretchfolie die AFP levert is van hoge kwaliteit (en er is een lab van 5-7 mensen met hoge mate van expertise op productniveau). Maar er kan ook gedacht worden aan additionele diensten zoals technical consultancy, supplychain oplossingen, samenwerking met machinebouwers etc. en de daarop aansluitende marketing (B2B) in combinatie met (internationale) Business development. 

 

Minimaal half jaar, mogelijk verlenging, mogelijk voor vast. bedrijf met 180 mio omzet, 250 medewerkers, omgeving Apeldoorn.

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.