Nieuws

Junior Projectmanager (Verpakkingskundige)

Geplaatst op 10-08-2021  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Sabine Jacobs  -  Bron: Kompak

Vind jij het leuk om alle aspecten die te maken hebben met het overbrengen van recepten en verpakkingen van onze klanten naar onze fabriek te coördineren en tot een succesvolle introductie binnen Kompak te brengen? Past een bedrijf met korte lijnen en waarin je brede verantwoordelijkheden hebt bij jou? Dan komen we graag met je in contact!

Als Junior Projectmanager begin je als rechterhand van de huidige Projectmanagers, als opstap naar het zelfstandig aansturen en implementeren van projecten.

Voor nationale en internationale klanten zorg jij ervoor dat nieuwe producten van A tot Z intern gecoördineerd worden. Dat wil zeggen: vanaf de samenstelling van de grondstoffen en verpakkingsmaterialen, tot het moment dat de 1e levering in het winkelschap staat. Daarnaast draag je zorg voor het implementeren van wijzigingen op bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen of in recepten en ga je proactief op zoek naar verbeteringen. Je hebt hierbij intensief contact met de multidisciplinaire projectteams van de klanten en alle disciplines binnen onze organisatie.

Wie zijn wij?

Je bent ongetwijfeld onze producten in de winkel tegengekomen, zoals bijvoorbeeld afwasmiddelen, groene zeep en wasmiddelen. Alleen zijn ze niet zichtbaar als Kompak product omdat wij produceren onder de merknaam van onze klanten. Kompak maakt het product van begin tot eind, van inkoop van materialen tot en met uitlevering van het eindproduct. Internationale A-merken vormen 85% van onze business en zijn een resultaat van onze professionele werkwijze. We zijn trots op de mix van kleinere en grotere klanten.

In onze productielocatie in Etten-Leur mengen en vullen we reinigingsproducten af, maar ook producten voor persoonlijke verzorging (zoals badzout en handzepen). Neem eens een kijkje op de website voor voorbeelden van de vele verschillende producten die we verpakken: https://kompak.nl/nl/care.

Als Junior Projectmanager – Verpakkingskundige ben je verantwoordelijk voor:

• De beoordeling van verpakkingen en hun verwerkbaarheid bij nieuwe aanvragen.
• Het uitwerken van nieuwe aanvragen; o.a. het definiëren van verpakkingen/grondstoffen en het bepalen van kenmerken van de verwerking op de productielijnen. Hiervoor selecteer je materialen, leveranciers en lever je input over outputs en benodigde investeringen.
• De coördinatie van nieuwe productintroducties binnen Kompak; het uitwerken van alle aspecten van processing, verwerking, inkoop, logistiek en kwaliteit.
• Klanten adviseren over verpakkingen en verpakkingsconcepten. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verpakkingsgebied en vertaalt dit naar mogelijkheden voor de klant.
• Medewerkers aansturen binnen de projectorganisatie.
• Zorgdragen voor een eenduidige verslaglegging van afspraken, zodat deze correct vertaald kunnen worden (in een administratief en kwaliteitssysteem, als ook in een instructie voor productiemedewerkers).
• Contacten onderhouden met leveranciers van ingrediënten en verpakkingsmaterialen. Waar mogelijk kwalitatief betere of goedkopere kanalen zoeken voor lopende of nieuwe producten.

Wat breng jij mee?

Affiniteit met verpakkingen is een must; we vragen brede kennis van verpakkingen door een behaalde opleiding (bijvoorbeeld IPO, HAS Hogeschool of NVC) of een paar jaar relevante werkervaring. Daarbij beschik je over HBO werk- en denkniveau.

Nieuwe en onbekende dingen maken je nieuwsgierig. Je bent communicatief en flexibel, hebt de drive en de “aanpak mentaliteit’’ om uitdagingen om te zetten in passende oplossingen en kunt gestructureerd en nauwkeurig onder tijdsdruk werken in een dynamische omgeving. Verder vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

• Een groot aanbod van verschillende soorten verpakkingen en verwerkingsvormen.
• Een zeer afwisselende functie binnen een internationaal georiënteerde organisatie.
• Veel ruimte voor je eigen initiatieven.
• Een prettige werksfeer met gemotiveerde en betrokken collega’s.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een marktconform salaris.

Ben jij gek op verpakkingen, dan is Kompak op zoek naar jou!

Projectmanager Phia Huijbregts (stgerbjiuh.aihp.[antispam].@kompak.nl) en HR Manager Sabine Jacobs (sbocaj.enibas.[antispam].@kompak.nl) ontvangen dolgraag je CV met motivatiebrief.

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.