Nieuws

Junior Verpakkingstechnoloog a.i.

Geplaatst op 14-03-2019  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Ramon Cyrus  -  Bron: Bel | Vacatyures

Voor onze afdeling Research & Development (locatie Wageningen), is Royal Bel Leerdammer B.V. op zoek naar een

Jr. Packaging Technologist (voor 6 maanden)
(voor ongeveer 32 uur per week, in overleg vast te stellen)

Over de functie
Als Packaging Technologist bij Royal Bel Leerdammer B.V. vervul je een spilfunctie op het snijvlak tussen verpakkingsmaterialen en onze productieprocessen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van testen met verpakkingsmaterialen en het verzorgen van rapportages. Je analyseert verliezen en verspillingen op het gebied van materiaal, product- en apparatuur door middel van grondoorzaakanalyses. Vanuit jouw conclusies stel je passende verbeter- en actieplannen op. Je leidt en ondersteunt introducties van nieuwe producten in samenwerking met je collega’s van Productie en R&D. In deze tijdelijke opdracht is er een voorname uitdaging weggelegd in het onderzoeken van oorzaken voor verstoringen op onze verpakkingsmachines.
Op het gebied van haalbaarheid, calculaties, materialen, testen en planning zet jij jouw expertise in. Je neemt deel aan technische projecten voor nieuw materiaal en/of apparatuur, optimaliseert de kwaliteit en kwantiteit van verpakkingsmateriaal en draagt bij aan de duurzaamheid en kostenefficiëntie van onze productieprocessen. Je rapporteert in deze functie aan de Packaging Development Manager.

Jouw profiel
Wij zijn specifiek op zoek naar een Packaging Technologist in het bezit van een Bachelor in Food of Packaging Technology. Je hebt ongeveer twee jaar vergelijkbare werkervaring opgedaan binnen de FMCG of een soortgelijke omgeving. Het betreft een zelfstandige positie, waarbij je met jouw drive voor verbetering, oog voor detail, sterke analytische vaardigheden, besluitvaardigheid en communicatieve vaardigheden het verschil maakt. Je bent in staat om jouw eigen werk effectief in te richten en je vindt het fijn om met diverse projecten en verschillende belanghebbenden werkzaam te zijn. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.

Interesse?
Bij interesse kun jij jouw CV richten aan Ramon Cyrus (HR Manager), via het emailadres: surycr.[antispam].@groupe-bel.com. Meer informatie over onze organisatie lees je terug via www.belgroup.nl.

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.