Nieuws

Make a move Day! - Packaging Development Technologist

Geplaatst op 16-02-2018  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Elina Guijt  -  Bron: KraftHeinz | Vacatures

We zijn op zoek naar jonge enthousiaste kandidaten die affiniteit hebben met verpakkingen.
Expertise;
Technisch >> materiaalkennis van o.a. Flexibles, Glas, Kartonnage, Metaal en rigide kunststoffen.
Design technisch >> creatief in ontwerpen van verschillende designs zowel in 2D als in 3D >> Ervaring met Solidworks en photoshop is een pré.

Ervaring en opleidingsrichting is ondergeschikt aan enthousiasme, motivatie en teamspirit.

De Make a Move Day zal starten met een introductie over Kraft Heinz, de cultuur en een uitleg over werken binnen KHC en de rol als verpakkingskundige binnen R&D. Na de introductie zal er een rondleiding zijn gevolgd door een speeddate met onze medewerkers (verschillende disciplines). Afsluitend met een presentatie door de kandidaten van de mini opdracht, welke ze in een kleine groep toegewezen krijgen.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.