Nieuws

Medewerker Verkoop Binnendienst (m/v)

Geplaatst op 11-05-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Karin Rox  -  Bron: Cor Rijken Verpakkingen | Vacatures

Ben  jij die klantgerichte verkoper of verkoopster die zich goed verstaanbaar kan maken in het Engels en Duits? Voel jij je thuis in het internationaal zaken doen? Dan zoeken wij jou!
Ter versterking van ons verkoop team zoeken wij een ervaren en commerciële verkoopmedewerk(st)er binnendienst (40 uur per week). Het betreft een nieuw in te vullen functie binnen ons bedrijf met name gericht op acquisitie.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Werven van nieuwe verkooprelaties;
 • Behalen van de afgesproken verkooptargets;
 • Beheren en uitbouwen van het huidige klantenbestand;
 • Het bedrijf presenteren op (internationale) beurzen;
 • Het vinden van nieuwe markten; 
 • Ondersteunen van de verkoop buitendienst medewerker;
 • Het verzorgen en verstrekken van de benodigde commerciële product informatie;


WIE BEN JIJ?
Jouw werkwijze is commercieel en je bent communicatief ijzersterk. We zoeken iemand met een energieke, proactieve instelling en zonder 9 tot 5 mentaliteit. Je bent flexibel, leergierig en werkt resultaat- en oplossingsgericht.
Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • MBO+/HBO- opleiding in een commerciële richting of deze kennis door ervaring verkregen
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie
 • Goede beheersing van de Nederlands, Engelse en Duitse taal (in woord en geschrift)
 • Het beheersen van een andere vreemde taal is een pré
 • Uitstekende kennis van MS Office
 • Ervaring en kennis in flexibele verpakkingen en bedrukkingen is een pré 


WERKEN BIJ COR RIJKEN VERPAKKINGEN B.V.
Al meer dan 25 jaar is Cor Rijken Verpakkingen B.V. een toonaangevende leverancier en producent van flexibele verpakkingen met als specialisatie verpakkingen gemaakt uit Polypropyleen.
De distributie hiervan naar meer dan 45 landen wordt vanuit ons bedrijf in Lieren verzorgd.
Kwaliteit is bij ons een kernwaarde. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en hebben voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn BRC Packaging gecertificeerd en voldoen daarmee aan de normen voor voedselveiligheid en verpakkingen. Daarnaast zijn wij sinds 1 december 2014 een PSO gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Cor Rijken Verpakkingen B.V. niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in onze eigen bedrijfsvoering een plek biedt. Door continu investeren in ons personeel en in onze machines kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een dynamische onderneming met een platte organisatiestructuur en een no-nonsense cultuur. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Je werkt in een toegewijd team van mensen. Je ontvangt een salaris overeenkomstig het niveau van de functie en relevante werkervaring.

INTERESSE?
Ken of ben jij diegene die wij zoeken? Stuur je cv en motivatie voor 22 mei a.s. naar nirak.[antispam].@cor-rijken.nl

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.