Nieuws

Onderzoekende vrouw

Geplaatst op 20-05-2015  -  Categorie: Verdieping  -  Auteur: Jan Vroegop

Lydia van Galen is Sr. Project Manager Packaging Innovation bij Cloetta, met lokale fabrieken in Turnhout, Roosendaal en Sneek. Ooit de fabrieken voor winegums, zuurtjes, drop en pepermunt, maar intussen gemigreerd naar Cloettafabrieken, die samen 24.200 ton ‘Sugar confectionery including pastilles and chewing gum’ maken met 260 medewerkers, als onderdeel van het ruim 2.500 medewerkers tellende Zweedse Cloetta-concern, nu met elf Europese fabrieken.  

Lees hier het hele verhaal.

U kunt dit document alleen lezen als u ingelogd bent.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.