Nieuws

Packaging Project Engineer

Geplaatst op 23-02-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Djamila Hagemans  -  Bron: Derks&Derks | Vacatures

Leuke uitdagende functie bij een gerenommeerde organisatie in Zwolle

Aanbod

  • gezonde en groeiende onderneming;
  • eigen inbreng en visie op het validatiebeleid;
  • werken aan kwaliteitsbeleid binnen een uiterst complexe en internationale productieomgeving;
  • prachtig productenpakket in babyvoeding, klinische voeding, aanvullende voeding;itstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijf
Onze opdrachtgever, is één van grootste global healthcare organisaties. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van voedingsmiddelen en farmaceutische producten, die zowel als voedingsmiddel, als geneesmiddel geregistreerd staan. In de groeiende productiefaciliteit in Zwolle wordt onder hoge kwaliteitseisen baby- en medicinale voeding geproduceerd, zowel in vloeibare vorm als in poedervorm. De site in Zwolle maakt een forse groei door, zowel in capaciteit als in aantal producten. Daarmee is het een van de belangrijkste sites voor Europa, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De Engineering & Maintenance afdeling is volop in ontwikkeling om de diverse projecten te realiseren. We zijn dan ook op zoek naar een Packaging Project Engineer die het gedreven en enthousiaste team komt versterken.

Functie
Als Packaging Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het aansturen en realiseren van toegewezen Packaging projecten, zodanig dat voldoen aan de met de opdrachtgevers overeengekomen projectdoelstelling en de gestelde randvoorwaarden. Je voert de Packaging projecten uit die invloed hebben op de organisatie en je koopt en contracteert kapitaalgoederen om de verpakkingsprocessen te optimaliseren. De complexiteit komt voort uit het vaststellen van correcte specificaties, afstemming met interne klant en QA Validatie. De focus ligt op voorbereiding, uitvoering en validatie van wijzigingen in verpakkingsmaterialen. Je draagt zorg voor het organiseren, aansturen en bewaken van de personele bezetting en resources. Ook ben je verantwoordelijk voor correcte financiële afhandeling en administratie naar betrokken partijen. Je voert haalbaarheidsstudies uit en ziet toe op de naleving van veiligheids-, Arbo- en milieurichtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van wijzigingen in verpakkingsmaterialen volgens het projectplan en houdt daarbij rekening met de geldende (GMP) richtlijnen.

Profiel

  • minimaal afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur HTS WTB/E;
  • afgeronde opleiding als verpakkingskundige;
  • aantoonbare ervaring met het aansturen en het uitvoeren van verpakking gerelateerde projecten (blik, plastic flessen, golfkarton, seals, krimpfolies);
  • aantoonbare kennis van en ervaring met projectmanagement methoden en technieken;
  • kennis van en ervaring met inkoop/contracteren van kapitaalgoederen en uitbesteden van projecten of bereid de daarvoor benodigde opleiding te volgen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands, Engels en bij voorkeur ook de Duitse taal.


Reactie
Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-033-DD, naar info@derksenderks.nl ter attentie van Djamila Hagemans. Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans op telefoonnummer: 033 - 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/vacatures voor andere interessante vacatures!

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Pieter de Hooghlaan 31
1213 BP Hilversum
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingkundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.