Nieuws

Procurement Packaging a.i.

Geplaatst op 06-11-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Martine Dykmans

Voor een FMCG-klant in luxegoederen, zijn we zeer dringend op zoek naar een inkoper a.i. van verpakkingen (specialisatie: karton-packaging voor premium brands). Deze inkoop-specialist zal, in nauwe samenwerking met het marketing department op het HQ in Brussel (België), de belangrijkste verpakkingsgroep van het bedrijf vernieuwen.
Project van 6 tot 8 maanden.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.