Nieuws

Programma Packaging Innovations in Utrecht bekend

Geplaatst op 06-04-2018  -  Categorie: Algemeen

De programmering van Packaging Innovations in Utrecht,  inclusief het bijbehorende timetable, is definitief en bekendgemaakt.
Het conferentieprogramma is voor de bezoekers van Packaging Innovations gratis te bezoeken en zal elke dag verdeeld zijn over een tweetal theaters. Via het interactieve floorplan zijn de diverse activiteiten te vinden.

‘Design ninja’
Op 10 april opent Mat Bogust (Nieuw-Zeeland), ‘ninja’ op het gebied van vernieuwende en creatieve verpakkingsdesigns, Theater 1. Vele (inter)nationale sprekers zullen volgen tijdens verschillende conferenties. Hieronder een overzicht van enkele interessante lezingen voor VNV-ers:

Theater 1

  • Shopper Marketing Update Live! (10 april)
    • Pentawards Conference (11 en 12 april)

Theater 2

  • Personal & Home Care Packaging Forum (10 april)
    • FONK: De Verleiding (11 april)
    •             Smart Pack Symposium (12 april)

 Gratis registratie voor Packaging Innovations tot 9 april.

 

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.