Nieuws

Project manager innovatie en Verpakken

Geplaatst op 20-08-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Robert van den Hove  -  Bron: Werken bij Van Geloven

Al meer dan 50 jaar is Van Geloven een begrip in Tilburg en ver daar buiten. Sinds 2016 zijn wij onderdeel van Mc Cain. Met inmiddels bijna 1.500 medewerkers in Nederland bouwen wij aan een sterk groeiende organisatie. Wij zijn marktleider in diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor de retail en grootverbruiksector. De kracht van de organisatie ligt in het voeren van zowel private labels als sterke merken zoals Mora, Kwekkeboom, Van Dobben, de Bourgondiër, Ad van Geloven, Welten Snacks, Van Lieshout Snacks en Hebro. Om onze groei verder mogelijk te maken en marktleiderschap te behouden, zoeken wij nu een
 
Project manager innovatie en Verpakken - Tilburg
 
Als verpakkingstechnoloog initieer en manage je strategische verpakkingsinnovatie projecten voor de 6 productiesites van Van Geloven. Daarnaast begeleid je het totale verpakkingsontwikkelingsproces van prototyping en proefproducties t/m eerste productie. Het signaleren en volgen van trends en technische ontwikkelingen in de verpakkingsbranche voor levensmiddelen is voor jou een vanzelfsprekendheid. Deze trends vertaal je naar nieuwe en verbeterde verpakkingen en concepten voor diepvries snacks. Je schenkt bijzondere aandacht aan de convenience-eigenschappen, de vormgeving, de procestechnische aspecten, de milieuaspecten en de duurzaamheid van de te ontwikkelen verpakkingen. Daarnaast ben je gedreven in het vormgeven en invulling geven aan het duurzaamheidbeleid van Van Geloven met betrekking tot verpakkingen (recyclebaarheid, duurzame materiaalkeuzes, materiaal efficiency, etc.) Het optimaliseren van de kwaliteit en waar mogelijk reduceren van de kosten van de bestaande verpakkingen, verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines, daar krijg jij energie van.
Vanzelfsprekend kan je dit niet alleen. Daarom heb je frequent overleg met collega’s van Innovatie, Marketing & Verkoop, Inkoop, Productie en QA/QC. Met betrekking tot verpakkingen extern ben jij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers (van verpakkingsmaterialen en van verpakkingsmachines), auditoren, brancheorganisaties en overheid.
 
De Verpakkingstechnoloog is eindverantwoordelijk voor- en leiding gevend aan de afdeling Packaging Development binnen Van Geloven en rapporteert aan de Manager Innovation & Technology Development.
 
Wij vragen
Verpakkingstechnoloog op HBO/WO niveau, bereikt door een combinatie van opleiding en ervaring, zoals bv HBO/WO industriële vormgeving, levensmiddelen technologie met specialisatie verpakkingen of vergelijkbaar, aangevuld met minimaal 5 jaren ervaring als verpakkingsontwikkelaar in een vergelijkbare omgeving.

 • Affiniteit met geautomatiseerde data verwerking en een echte teamspeler met een duidelijke visie en inbreng.
 • Gelijktijdig zelfstandig kunnen leiden van meerdere multidisciplinaire projecten en grote affiniteit hebben met de verpakkingsbranche en met voeding.
 • Gewend projectmatig te werken vanuit een praktische instelling én met een commercieel gevoel innovatie en succes te realiseren.
 • Planmatig en gestructureerd werken en overtuigend communiceren en presenteren.
 
Wij bieden
 • Een uitdagende functie binnen een ambitieus, dynamisch en financieel gezond bedrijf waarin je de mogelijkheid hebt deze functie op je eigen wijze vorm te geven en te groeien in je vak.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels opleidingen en cursussen;
 • Veel vrijheid, je mag buiten de lijntjes denken en dat maakt je baan erg uitdagend en afwisselend;
 • De kans om jouw team te bouwen, mee te denken en processen te verbeteren.
 • Aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 15 ATV-dagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Vaste onkostenvergoeding;
 • Vakantie geld 8% van het bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectieve verzekeringen (ongevallen, aansprakelijkheid, WIA aanvulling).
   
  Nieuwsgierig geworden?
  Heb je interesse of wil je eens vrijblijvend kennismaken? Heb je inhoudelijke vragen? Neem contact op met Robert van den Hove (Talent Acquisition Specialist) via sollicitatie@vangeloven.com of bel naar 013-4640699.
   
  Ben je intermediair? Wij werven zelf of middels onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

   

  Logo square footer

  Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
  Rotsestraat 3
  5395 TD Teeffelen
  KvK-nummer 40465426

  Mail
  ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

  Overige mailadressen
  rettizroov.[antispam].@verpakkingkundigen.nl
  retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
  eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

   

  Vernieuwing is de stuwende kracht!
  De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

  De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

  De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

  Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.