Nieuws

Project Manager Innovatie en Verpakken

Geplaatst op 29-09-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Henk Lip

Avandis is één van Europa’s modernste bottelarijen voor gedistilleerde dranken met zeven geavanceerde bottellijnen. Wij bouwen op een moderne manier verder op een rijk verleden dat teruggaat tot in de 16de eeuw. Avandis heeft de kenmerken van een familiebedrijf; overzichtelijke omvang, rijke tradities en betrokken medewerkers.
Avandis maakt en bottelt een scala aan gedistilleerd producten voor o.a. Lucas Bols, Koninklijke de Kuyper en Herman Jansen Beverages en is BRC gecertificeerd.

Onze ambitie
Onder het credo “We Blend and Bottle your Brand” zijn wij toonaangevend als producent van gedistilleerde dranken en likeuren. Hierbij gaan we een intensieve samenwerking aan met onze klanten. We brengen de ideeën van onze klanten tot leven met behulp van gedegen vakmanschap voor het ontwikkelen en produceren van premium producten. Kort gezegd, we helpen onze klanten in de gehele keten, van hun eerste idee tot en met een mooie fles in de bar.


Project Manager Innovatie en Verpakken


Ons ambitieuze innovatie team is op zoek naar een NPI Project Manager Verpakkingen. In deze rol coördineer je innovaties, restyling en aanpassingen op het bestaande portfolio van aanvraag door de klant tot het operationele management in de productie. Je bent het aanspreekpunt van de productie voor onze klanten en je hebt intensief contact met de leveranciers. Jouw focus ligt op het bepalen van haalbaarheid, risico analyses, first time right, levering op tijd, volgens de juiste kwaliteitsnormen en binnen het afgesproken budget. Daarna streef je iedere dag naar optimalisatie van de processen binnen Avandis.
Om tot het gewenste resultaat te komen ben jij de projectleider van een multidisciplinair team en verantwoordelijk voor het managen van de resources en de toewijding van alle disciplines. Tijdens het project houd je alle stakeholders op de hoogte van de ontwikkelingen en worden alle benoemde risico’s met een duidelijke actie opgevolgd. Daarnaast breng je als verpakkingskundige jouw kennis en input in het project team.
Na een succesvolle implementatie rond je af met een overdracht aan de productie, zodat deze als regulier product kan worden behandeld.

Kernresultaten

 • Het effectief leiden van projecten van concept fase tot ‘post launch’ evaluatie
 • De spreekbuis zijn voor de klant en startpunt van nieuwe product introducties, renovaties, productwijzigingen en uitfaseringen binnen de fabrie
 • Het opzetten van gedetailleerde definiëring van- en opvolging geven aan project scope en project planning
 • Het opzetten, communiceren en opvolgen van de risico analyse, haalbaarheid studie en scenario planning
 • De verantwoordelijk nemen over ‘first time right’ productie binnen de gestelde kwaliteitsnormen, budget en tijd
 • Het managen van interne en externe stakeholders
 • Het aansturen van multidisciplinaire teams en acteren als waarnemer van het proces om ervoor te zorgen dat projecten aansluiting houden tussen commercie en operatie
 • Het bouwen en onderhouden van sterke relaties met interne- en externe klanten en leveranciers
 • Het leiden van ‘end to end’ Supply Chain samenwerking om waarde te creëren voor de klanten en bedrijfsresultaat
 • Het continue optimaliseren van werkprocessen gerelateerd aan productie activiteiten en nieuwe product introducties

Wie zoeken wij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en beschikt bij voorkeur over een passende afgeronde opleiding, bijvoorbeeld verpakkingstechnoloog
 • Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie in een vergelijkbare functie is een pre
 • Je beschikt over kennis en kunde van projectmanagement
 • Je kent je weg binnen een productie omgeving en je hebt ervaring met verpakkingsmaterialen
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd en goed in planmatig werken, en je beschikt over goede dosis doorzettingsvermogen en creativiteit
 • Je werkt resultaatgericht en hebt een flexibele en zelfstandige werkhouding
 • Je bent in staat om anderen te betrekken bij- en in te zetten voor de realisatie van de afdelingsdoelstellingen
 • Je weet je weg te vinden in de actuele in/externe Wet- en Regelgeving van het vakgebied
 • Je beschikt over goede schrijf- en spreekvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Heb je belangstelling en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan door je sollicitatiebrief met CV te mailen naar P&O.[antispam].@avandis.nl

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Rotsestraat 3
5395 TD Teeffelen
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingkundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.