Nieuws

Project Manager (m/v)

Geplaatst op 15-12-2016  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Franc Magnee  -  Bron: BluePrint Automation - Vacatures

BluePrint Automation is producent van uiterst geavanceerde, computergestuurde verpakkingslijnen voor het verpakken van zakken snacks, diepvriesproducten etc. in dozen, kratten en dergelijke. Hierbij worden veelal robottechnieken toegepast. Het ontzorgen van onze klanten is een belangrijke norm voor ons.
De ontwikkeling, verkoop en productie vindt plaats in Woerden (NL). Via de verkoopvestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Amerika en Australië worden de verpakkingslijnen wereldwijd verkocht.

BluePrint Automation heeft voor haar snelgroeiende vestiging in Woerden (150 personen) een vacature voor een

                                                                           Project Manager (m/v)

Wat ga je doen als Project Manager?
Je bent verantwoordelijk voor een aantal machine projecten. Verantwoordelijk in tijd, geld en kwaliteit. Tevens stuur je multidisciplinaire teams operationeel aan die aan de projecten worden toegewezen.
Waar mogelijk wordt je al voor de verkoop betrokken in projecten en ontwikkel je een specialisme voor een bepaalde markt. Binnen die markt krijg je ook de technische verantwoordelijkheid voor een aantal key accounts. Dit doe je samen met nog een projectmanager en een application engineer.

Je stelt een interne project specificatie op voor het operationele project team en zorgt ervoor dat OEM machines worden gespecificeerd en kunnen worden besteld.
Je bent op de hoogte van alles wat er speelt in je project en stuurt je tijdelijke operationele team aan. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de totaaloplossing en een tevreden klant.
De projecten duren gemiddeld 8-10 maanden en je zult zo’n 8-10 projecten parallel doen. Een zeer belangrijke graadmeter is de uiteindelijke klanttevredenheid.

Functie-eisen:
• Je hebt ten minste een HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
• Je hebt ervaring met MS-Office, MS-Project en AutoCad. Solid works is een pre.
• Je bent bereid af en toe te reizen (internationaal). 1 tot 4 maal per maand.
• Je bent zelfstandig, contactueel sterk, klantgericht en representatief.
• Je beschikt over leiderschapsvaardigheden.
• Je hebt kennis van de Engelse en Duitse taal, (Frans is een pre).

Plaats in de organisatie
U rapporteert aan de Applications manager (=hoofd projectmanagement en application engineers) en bent onderdeel van een team van 10 Project managers en 8 application engineers.

BluePrint Automation biedt:
• Een uitdagende functie binnen een dynamische, informele organisatie.
• Een goed salaris dat aansluit bij ervaring, opleiding en de aard van de te verrichten werkzaamheden.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, laptop en mobiele telefoon.
• Uitstekende werkomstandigheden en een prima werksfeer.

Verdere informatie:
Voor verdere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Franc Magnee, (Hoofd Project Management) op telefoonnummer 0348-410999, of via e-mail: MF.[antispam].@bpa-flexolutions.nl.

Kijk voor meer informatie over BluePrint Automation op onze website www.bpa-flexolutions.nl.

Solliciteren op de functie van Project Manager
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina: http://blueprintautomation.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/73011

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Manager, Management, Project Manager, Projectmanagement, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, HBO, fulltime

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.