Nieuws

Project Proces Engineer Spuitgieten (m/f)

Geplaatst op 18-06-2018  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Marja van 't Hoff  -  Bron: Weener Plastics | Vacatures

DE FUNCTIE
Ben jij de Engineer met interesse in Kunststoftechniek die bij wil dragen aan de sterke innovatieve groei van onze organisatie? Als Proces Engineer speel je een belangrijke rol bij de implementatie van nieuwe producten, processen en matrijzen, alsook bij de optimalisatie van bestaande processen. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal vaststellen en vastleggen van het proceswindow en procesparameters, zodat een maximale kwaliteit en output wordt gerealiseerd. Je denkt mee met het productdesign en je hebt een actieve rol bij designreviews. Je doet proefspuitingen (van matrijsinbouw tot en met rapportage), je voert trouble shooting uit en je bent actief in het doen van verbetervoorstellen op gebied van zowel spuitgieten, matrijzen en productontwerp. Met zorgvuldigheid realiseer je de overdracht van een project naar productie. Uiteraard hoort bij dit alles een correcte administratieve verslaglegging. Je rapporteert aan de Manager Operations.

HET PROFIEL
Je hebt een MTS/HTS opleiding gevolgd en hebt interesse in kunststoffen, spuitgietprocessen en matrijzen. Je bent in het bezit van, of bent bereid tot het behalen van, aanvullende diploma’s op het gebied van spuitgieten. Kennis van automatisering is een pré. Van groot belang vinden wij jouw analytisch vermogen en resultaatgerichtheid: het streven naar een optimaal proces ten behoeve van een kwalitatief optimaal product. Je bent daarbij in staat om, ‘out of the box’, oplossingen te generen. Je bent assertief en durft kritisch te zijn. Hierdoor ben je niet bang om de ‘lead’ te nemen en op de voorgrond te treden. Je beschikt over de juiste vaardigheden om jouw kennis op diverse niveaus over te brengen. Verder herken je jezelf in begrippen als: creatief, oplossingsgericht, hands-on en flexibel. In verband met onze internationale klantenkring en leveranciers ben je bereid om te reizen.

WAT BIEDEN WIJ?
In een sterk groeiende organisatie bieden wij naast een plezierige werkomgeving, waarin passie voor productinnovatie centraal staat, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

INFORMATIE
Voor verdere informatie omtrent de inhoud van deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Wilbert Doornenbal, Manager Operations.

INTERESSE?
Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel stellen wij je spoedige reactie zeer op prijs. Je kunt je brief met cv, onder vermelding van PE.052018 per post of e-mail sturen naar:
Weener Plastics Netherlands BV
t.a.v. Marja van ’t Hoff

Weener Plastics Netherlands BV hanteert de NVP sollicitatiecode.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

PROFIEL WEENER PLASTICS NETHERLANDS
Weener Plastics Netherlands is een toonaangevende producent van hoogwaardige gespuitgiete verpakkingsproducten. Weener Plastics ontwerpt, ontwikkelt en produceert aerosol (spray) caps en actuators, deksels en lepeltjes voor nutrition verpakkingen en dispensing closures. Klanten zijn fabrikanten van zowel multinationale merken als huismerken in de personal care, food en household industrie. Weener Plastics Netherlands heeft een vestiging in Tilburg en in Ede.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.