Nieuws

Project Product Tester (m/v)

Geplaatst op 06-03-2018  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Sarah van der Zwaluw  -  Bron: WPPG | Vacatures

De functie
In deze functie voer je verschillende producttesten uit volgens testprotocollen en rapporteer je de resultaten aan de verantwoordelijke Project Manager.
De afd. Project Management realiseert projecten (nieuwe producten en technologieën) die afkomstig zijn van de afd. Innovation & Development. Je werkt dus intensief samen met de afdelingen I&D, maar ook met de afdelingen Kwaliteit en Proces Engineering. Als Product Tester ligt in projecten de focus op het opzetten van een beoordelingssysteem voor nieuwe projecten.

Je takenpakket bestaat o.a. uit het:

  • meedenken in en het vastleggen van kritische beoordelingsaspecten voor betreffende producten/projecten; 
  • bedenken van eenvoudige meet- of beoordelingprocedures om kritische beoordelingsaspecten te kunnen meten m.b.v. diverse meetmiddelen;
  • analyseren, beoordelen en rapporteren van meetgegevens uit de validatietrajecten;
  • coördineren van en assisteren bij de validatie van matrijzen (oa. maken van CP/CPk analyses);
  • bedenken en tekenen van meethulpmiddelen en calibers voor zowel initiële vrijgave als dagelijkse productiecontroles, opbouwen van statistische data en het beoordelen daarvan.
  • actief deelnemen aan diverse projectoverleggen.
  • Het uitvoeren van standaard product metingen in serie productie en hierover rapporteren


Het profiel
Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau en een diploma in de richting van bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of kunststoftechnologie. Ervaring met bovengenoemde werkzaamheden is een must. Je bent in staat om een grote hoeveelheid aan data om te zetten in bruikbare informatie, om vervolgens conclusies te trekken, eventuele risico’s aan te geven en aanbevelingen te doen richting betrokkenen. Je hebt concrete ervaring met meetmachines en –procedures, o.a. met 3D meetbanken.
Verder herken je jezelf in begrippen als: proactief, kritisch, analytisch en zelfstandig.

Het aanbod
Het betreft een fulltime functie. Het salaris is in overeenstemming met functie en ervaring. Weener Plastics kent daarnaast een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken bij onze vestiging in Tilburg.

Informatie
Voor meer informatie omtrent de inhoud van deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Sarah van der Zwaluw; telefoon 013-4657465.

Interesse?
Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel stellen wij je spoedige reactie zeer op prijs. Je kunt je brief met cv, onder vermelding van PT022018 per post of e-mail sturen naar:
Weener Plastics Netherlands BV
t.a.v. Sarah van der Zwaluw, HR Officer

Weener Plastics Netherlands BV hanteert de NVP sollicitatiecode.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.