Nieuws

Project Verpakkingsdocent Hogeschool van Amsterdam

Geplaatst op 12-09-2018  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Cathrien Ruoff

Welke Verpakkingskundige zou 1 dag in de week willen helpen bij het maken/geven van onderwijs en het nakijken van ingeleverd werk van HBO-studenten die verpakkingsgerelateerde opdrachten doen?
Opleiding: Industrial Design Engineering
Je werkt nauw samen met verpakkingskundigen: Cathrien Ruoff en Pauline Spaas.
Er zijn dit jaar achtereenvolgens voor de tweedejaars studenten: Verpakkingstechnologie (kennisvak) en Verpakkingsontwerpen. In februari start voor derdejaars en oudere studenten een Minor, Wereld van Verpakken. Bekijk het promofilmpje op Youtube, vimeo, Facebook of LinkedIn: W E R E L D V A N V E R P A K K E N.
Je beheerst de Nederlandse taal goed, in taal en geschrift, en kijkt uit naar het ontwikkelen van talent bij jongeren. Je mag me bellen voor meer info: 06-21158259, Cathrien Ruoff. Stuur een kort bericht per e-mail als je belangstelling hebt en onderbouw waarom ik contact met je zou moeten opnemen.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.