Nieuws

Quooker zoekt een Packaging engineer

Geplaatst op 20-04-2021  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Quooker  -  Bron: Quooker

Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de VAE, Hong Kong en Israël. In de rol van packaging engineer is het jouw doel om Research & Development mee te laten groeien met onze organisatie. Het is een nieuwe rol waarin je verantwoordelijk bent voor nieuwe verpakkingen en verbeteringen aanbrengt aan bestaande verpakkingen. Ervaring is noodzakelijk om deze nieuwe rol vorm te geven. Naast inhoudelijke uitdagingen wordt je tenslotte ook projectmanager omdat er zoveel verschillende uitdagingen zijn en je de enige verpacking engineer bent bij Quooker. 

Als packing engineer denk je bijvoorbeeld na over het verduurzamen van onze productverpakkingen, je houdt in de gaten of verpakkingen nog voldoen aan de laatste wet- en regelgeving en je kijkt of nieuwe verpakkingen aansluiten bij de kwaliteit van de Quooker producten. 

Je ontwikkelt, valideert en implementeert nieuwe concepten waarvoor je veelvuldig afstemming hebt met collega’s van R&D, Marketing en externe leveranciers. Bij de ontwikkeling van nieuwe productinnovaties denk je mee en zet je jouw expertise en creativiteit in. Je bent pragmatisch ingesteld en niet snel tevreden, je bijt je net zo lang vast totdat de oplossing ook echt aan alle eisen voldoet. 

Over jouw team
Het R&D team bestaat uit 35 collega's, engineers, projectleiders, test engineers en een team van engineers dat zich bezig houdt met electronics product development. De gehele afdeling wordt aangestuurd door een R&D director.

Over Quooker
Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 350 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou
HBO-diploma in de richting van Industrieel product ontwerpen of een vergelijkbare opleidingMinimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van verpakkingen en kennis van productietechniekenErvaring met SolidWorks, ArtiosCAD en Adobe DTP producten (Ps, Ai, Id)Communicatief sterk, proactief en daadkrachtig

Solliciteren
Jouw CV en motivatie kun je richten aan:Isabel SalomonsHR manager bij Quooker via deze link: https://vacatures.quooker.nl/o/packaging-engineer/c/new

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.