Nieuws

Stage Packaging & Design gezocht

Geplaatst op 02-02-2023  -  Categorie: Stage zoekende

Ik ben Kiki Jansen, ik ben 22 jaar oud en woon in Tilburg. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding food innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ik heb tijdens mijn 2e leerjaar gekozen voor de specialisatie in Packaging&Design. Ik ben momenteel op zoek naar een stage vanaf februari 2023. Tijdens mijn stage van 20 weken zal ik naast de reguliere werkzaamheden aan een opdracht werken welke samen in overleg te bepalen is.

Contactgegevens van Kiki zijn op te vragen bij eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl.

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.