Nieuws

Sustainable packaging consultant

Geplaatst op 27-01-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Ariane van Mancius  -  Bron: NowNewNext | Vacatures

Now New Next werkt met een klein hecht team aan innovatie trajecten voor de foodbranche. Momenteel zoeken ze naar een food packaging talent: iemand die net of bijna klaar is met de HAS, HVA, HAN, AVANS of een andere HBO of WO opleiding. Heb jij interesse in Food & Packaging, creativity en sustainability en ben je per 1 mei 2020 beschikbaar?Stuur dan je mail naar ariane@nownewnext.nl

Start het nieuwe jaar goed & solliciteer meteen! Reageer altijd met cv en motivatiebrief.

#vacature #jobalert #job #nownewnext #sustainability #food #foodpackaging #team #hbo #wo #duurzaam #baan #utrecht #amsterdam #innovation #greenjobs #werk #uitdaging #carriere #solliciteren #career #bcorp #noplanetb #foodbranche

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Pieter de Hooghlaan 31
1213 BP Hilversum
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingkundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.