Nieuws

User Centered Design - College tour I Jasper van Kuijk

Geplaatst op 07-12-2015  -  Categorie: Verdieping  -  Auteur: Jan Vroegop

"Schattig" zegt Jasper van Kuijk van het AH melkpak met raampjes. Maar zit de consument erop te wachten? Is het makkelijk, handig en werkelijk noodzakelijk effectief? Wat is de essentie van user centered design? Hoe kan design bijdragen aan intuïtief juist gebruik? Wat leren we van een theoretische tour d'horizon en een reeks praktijkvoorbeelden? 

De eerste VNV Collegetour met cabaretier-wetenschapper Jasper van Kuijk leverde een goed bezochte en boeiende avond op.

Lees hier het verslag.
U kunt dit document alleen lezen als u ingelogd bent.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.