Nieuws

Verpakkingsdeskundige

Geplaatst op 27-11-2018  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Nikky Nieuweboer  -  Bron: Joannusmolen | Vacatures

Wat doen wij?
Joannusmolen is een producent van biologische voedingsmiddelen in de categorieën babyvoeding, bakmixen, (kids) snacks, melen en vegetarische mixen. Vanuit duurzame uitgangspunten heeft Joannusmolen 35 jaar geleden de wereld van biologische voeding ontplooid, dus al ver voordat dit een trend werd. Joannusmolen was namelijk de eerste gecertificeerde producent van biologische melen in Nederland. Met productontwikkeling hoog in het vaandel zoekt Joannusmolen continue naar technologische ontwikkelingen en nieuwe kansen op de markt. Deze natuurlijke drang naar innovatie gaat gepaard met een constante zoektocht naar het juiste niveau van standaardisatie en structuur, met behoud van flexibiliteit en klantgerichtheid.


Wie zijn wij?
Wij zijn een informeel team en werken hard om onze doelen te bereiken, maar we houden ook van gezelligheid. Zo hebben we een actieve personeelsvereniging die uitjes organiseert en luiden we jaarlijks de zomer in met een barbecue voor het hele team en hun partners en kinderen. Juist doordat we een overzichtelijk bedrijf hebben, zijn de communicatielijnen kort, kent iedereen elkaar en kunnen we zo bij elkaar binnen lopen op de productievloer of kantoor.

Wie zoeken wij?
Door de groei van internationale afzetmarkten en de bijbehorende ambitie van onze organisatie, zijn we op zoek naar een:


Verpakkingsdeskundige
(32- 40 uur)


Wat jij doet?

 • Aan de hand van gemelde verpakkingsproblemen (folies, karton, grootverpakking) acties uitzetten;
 • Interne meldingen beoordelen;
 • Maken en documenteren van verpakkingsklachten;
 • Oplossen van verpakkingsklachten (i.o.m. leveranciers en interne klanten);
 • Testen en begeleiden van bestaande aangepaste en nieuwe verpakkingen;
 • Begeleiden van de productie bij problemen met bestaande verpakkingen eventueel samen met leverancier;
 • Maken en of aanpassen van verpakkingsspecificaties (verpakkingen van de verpakkingen) bij bestaande en nieuwe verpakkingen;
 • Verzamelen en versturen monsters t.b.v. onderzoek;
 • Input leveren voor leveranciersbeoordelingen en opvolgen van externe tests;


Wie ben jij?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt de opleiding NVC 1 (Opleiding tot Verpakkingskundige) gevolgd en positief afgerond
 • Drie tot vijf jaar ervaring in een productieomgeving (bij voorkeur in de voedingsmiddelen)
 • Je bent deskundig op het gebied van verpakkingsmaterialen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.
 • Je bent hands-on ingesteld, kunt zaken zelfstandig oppakken maar ook samenwerken.
 • Tot slot, voel je je thuis in een platte, informele organisatiestructuur waarin vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.


Wat wij bieden:
Je wordt onderdeel van een enthousiast informeel team dat dagelijks bezig is met het bouwen aan een mooi bedrijf in de natuurvoedingssector. Wij bieden een zeer afwisselende functie binnen een internationaal georiënteerde organisatie met duurzame uitgangspunten. Uiteraard zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de zwaarte van de functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Ben jij die fijne collega die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog je CV met sollicitatiebrief, onder vermelding van de vacaturenaam, ter attentie van mevr. Nikky Nieuweboer, RH.[antispam].@joannusmolen.nl. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website www.joannusmolen.com en voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer Arjen van Ravensteijn (aanwezig op maandagen en dinsdagen) op tel.nr: +31 (0)485-330600

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.