Nieuws

Verpakkingskundige

Geplaatst op 04-09-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Clarisse van Amerongen  -  Bron: A-Ware | Vacatures

Functieomschrijving:
De verpakkingskundige is verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van verpakkingen en het afhandelen van alle communicatie rondom verpakkingen richting klanten. Je hebt een adviserende rol richting opdrachtgevers met betrekking tot verpakkingsvormen, materialen en
processen. Je ontwikkelt een verpakkingsontwerp dat voldoet aan de gestelde eisen van de klant en implementeert de nieuwe verpakkingen in de productie. Daarin begeleid je proefproducties en lost eventuele problemen op. Het zorgdragen voor een tijdige beschikbaarheid van verpakkingsdocumenten evenals een adequate verslaglegging is een belangrijk onderdeel van de functie. Je bent de spil in het web tussen commercie en productie en zorgt ervoor dat alle klantvragen rondom verpakkingen tijdig en accuraat worden beantwoord.

Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld levensmiddelentechnologie of de opleiding van verpakkingstechnologie;
  • Een starter (junior) en/of enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in de Foodsector of Farmacie;
  • Je bent klantgericht, kwaliteitsbewust en besluitvaardig;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal.
  • Engels en Duits zijn een pré;
  • Je vindt het een uitdaging om samen te werken met diverse disciplines binnen een organisatie en bent bekend met verslaglegging en rapportages;
  • In staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden en kan hier goed prioriteiten stellen;
  • Daadkrachtig, resultaatgericht en mensgericht. 


Wij bieden:
Een zeer afwisselende baan waarbij je als spil in het bedrijf aan de slag gaat met optimalisatie en verbeteren van verpakkingsvraagstukken. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een collegiale en prettige werkomgeving met de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

Voor meer informatie over deze functie kan men zich wenden tot de heer Ivo Ligtvoet, Manager Productie, bereikbaar via e-mail teovtgiL.ovI.[antispam].@royal-aware.com.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.