Nieuws

Verpakkingsontwikkelaar (m/v)

Geplaatst op 14-11-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Henk Lip  -  Bron: Avandis | Vacatures

Ben jij een enthousiaste, oplossingsgerichte verpakkingskundige met teamspirit? Dan zoeken we jou! Voor onze Afdeling Kwaliteit & Innovatie zijn wij per direct op zoek naar een:

Verpakkingsontwikkelaar / Projectmanager (m/v)

Je takenpakket

Samen met je collega verpakkingsontwikkelaar / projectmanager ontwikkel, begeleid en realiseer je introducties en wijzigingen van nieuwe respectievelijk bestaande producten en verpakkingsmaterialen van de eerste projectfase tot en met de eerste productie. E.e.a. in nauwe samenwerking met leveranciers, merkeigenaren en interne organisatie.

In de rol van projectmanager vervul je tevens een zelfstandige front-Office rol voor diverse merkeigenaren. Tevens ondersteun je met je eigen expertise de Avandis front-Office bij de contacten met (potentiële) nieuwe klanten.

Je hebt een hands-on mentaliteit, bent communicatief vaardig en beschikt over de juiste kennis. Je hebt de focus op je projecten In deze functie rapporteer je aan de Manager Kwaliteit en Innovatie.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denk niveau en beschikt bij voorkeur over een passende afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld verpakkingsdeskundige of levensmiddelentechnologie;
 • Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie in een vergelijkbare functie is een pré;
 • Je hebt kennis en kunde in projectmanagement en bent in staat om anderen te betrekken bij de realisatie van je projecten;
 • Je hebt kennis van producten en materialen;
 • Hebt een mentaliteit en flexibiliteit die past bij een productiebedrijf;
 • Bent oplossingsgericht, leergierig, resultaatgericht en een teamplayer;
 • Je hebt mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.


Wat hebben wij te bieden?

 • Marktconform salaris 
 • 25 verlofdagen en 13 ADV dagen 
 • 2% eindejaarsuitkering 
 • Vergoeding voor woon-werk verkeer 
 • Pensioenregeling 
 • Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding 
 • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen 


Wie zijn wij?

Avandis behoort tot één van Europa ’s modernste bottelarijen voor gedistilleerde dranken met zeven geavanceerde bottellijnen. Wij bouwen op een moderne manier door op een rijk verleden dat teruggaat tot in de 16de eeuw. Avandis heeft de kenmerken van een familiebedrijf; de omvang is overzichtelijk en de medewerkers zijn zeer betrokken bij het samen realiseren van toekomst ambities.

Avandis maakt en bottelt een scala van gedistilleerd producten voor o.a. Lucas Bols, Koninklijke de Kuyper en Herman Jansen Beverages en is BRC gecertificeerd.

Ben jij de Verpakkingsontwikkelaar/Projectmanager die wij zoeken?
Heb je belangstelling en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan uiterlijk 25 november 2017 door je sollicitatiebrief met CV naar ons toe te mailen. Voor meer informatie en om te solliciteren kun je kijken op www.avandis.nl of contact opnemen de afdeling personeelszaken door te mailen naar P&O.[antispam].@avandis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.