Nieuws

Verpakkingsspecialist m/f

Geplaatst op 03-11-2016  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Leanne Pieters  -  Bron: Euro-Caps | Vacatures

De werkdag van de verpakkingsspecialist is heel dynamisch en iedere dag anders. Gelukkig start je iedere dag wel met een vers kopje koffie. Waarna je aan de slag gaat om voor bestaande en nieuwe klanten de optimale verpakkingen te ontwikkelen of verpakkingstechnieken te verbeteren, dit in samenspraak met je collega verpakkingsspecialist. Jouw focus ligt op interne ontwikkelingen en verbeteringen, dit in samenwerking met de operations. Jij kijkt of veranderingen intern realiseerbaar zijn en gaat de discussie aan over wat er beter kan in ons verpakkingsproces en de verpakkingsmachines De verpakkingsspecialist is bij ons de “goeroe” op het gebied van verpakkingstechniek en machines voor onze engineering collega’s. Verpakkingen waarmee wordt gewerkt zijn flexibles, karton en capsules. En ook naar klanten en leveranciers ben jij de specialist als het gaat om het verpakken. Je krijgt dus behoorlijk veel verantwoordelijkheid op een nog vrij nieuwe afdeling. Dit betekent dat je jouw kennis over verpakken optimaal zal kunnen benutten. Een ambiteuze klus bij een uitdagende organisatie.

FUNCTIE-EISEN

 • HBO werk- en denkniveau, industrieel ontwerpen met specialisatie verpakkingen, NVC verpakkingskunde of vergelijkbare achtergrond;
 • Talenkennis: Nederlands en Engels, Italiaans en Duits is een pre;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen de Food Industry;
 • Kennis van het verpakken van koffie is een pre;
 • Ervaring met Value Engineering;
 • Ervaring met het aansturen en coördineren van externe partijen;
 • Hands on mentaliteit, zelf starter, analytisch en zelfstandig.

WIJ BIEDEN

 • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Een 40-urige werkweek;
 • Betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Carrièremogelijkheden;
 • Heerlijke koffie en 1x per maand 100 koffie capsules voor privégebruik;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Prettige informele werkomgeving;
 • Plaatsje op The Wall of Fame van Euro-Caps;
 • Jaarlijks uniek personeelsfeest.

AFDELING
Als Verpakkingsspecialist gericht op verpakkingstechniek en engineering, kom je in een jong groeiend team van ondernemende ontwikkelaars en specialisten die samen de afdeling Research & Development (R&D) vormen. De afdeling bestaat uit een R&D Manager, een R&D Officer, twee Product Ontwikkelaars ( ingrediënten) en een Verpakkingsspecialist. De verpakking specialisten richten zich op verpakkingsmaterialen, –methoden en specificaties. Dit team wordt aangestuurd door de R&D Director, MT-lid.

CULTUUR
Wij zijn een jonge en mensgerichte organisatie waar we met veel passie, energie en drive samenwerken om het beste product neer te zetten voor onze klanten. We zijn op zoek naar collega’s met hetzelfde DNA, die graag mee willen werken aan de ontwikkeling/uitbreiding van onze organisatie. Collega’s die rechtdoorzee zijn en niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken en samen voor een doel gaan.

EURO-CAPS
Euro-Caps is opgericht in 2011 door ondernemers met veel ervaring in de foodbranche. Eerder opgedane kennis in productie gaf ons direct een goede reputatie als koffiespecialist. Wij leggen ons toe op het produceren van capsules die geschikt zijn voor Nespressomachines. Hiermee beleveren wij een aantal van de grootste namen in de supermarktwereld. Wij werken alleen met de beste kwaliteit koffie, en met onze capsules borgen we de kwaliteit. Op dit moment produceren wij meer dan 2 miljoen koffiecapsules per dag.

INTERESSE?
Voor meer informatie over bovengenoemde functie kun je contact opnemen met Wilma Pon, Interim Recruiter T 06-31918705. Solliciteren kan via onze website www.euro-caps.nl

SOLLICITATIE PROCEDURE
Je kunt solliciteren tot en met 15 november 2016. Vanaf dat moment zullen wij een eerste selectie maken en ontvang je van ons binnen 10 werkdagen een online PPA test van Thomas International kunnen een onderdeel zijn van deze sollicitatie procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.