Nieuws

Verpakkingstechnoloog

Geplaatst op 24-01-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Susanne Lamers  -  Bron: Concorp | Vacatures

Verpakkingstechnoloog
Fulltime | Jirnsum

Concorp is een Nederlands, jong, dynamisch, ervaren en 100% onafhankelijk familiebedrijf in het zoetwarensegment. Concorp is de 3e speler in de Nederlandse markt en een gerespecteerde speler op internationaal niveau. Concorp levert aan de top 15 retail in Europa. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren A-merken, private- en fancy label concepten met toegevoegde waarde. Ben jij een gepassioneerde Verpakkingstechnoloog en heb jij altijd al willen werken voor mooie merken?

Dan is Concorp op zoek naar jou!

Dynamische functie
Wij zoeken een gepassioneerd en vindingrijke Verpakkingstechnoloog die innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen weet te creëren. In je rol als Verpakkingstechnoloog ben je verantwoordelijk voor het coördineren van wijzigingen, introducties en innovaties op het gebied van verpakkingen. Daarnaast neem je deel aan verbeterprojecten in productie ten behoeve van procesverbetering. Hierbij deel jij jouw specialistische kennis en werk je samen met productie aan de continue verbetering en innovatie van proces technische mogelijkheden op verpakkingsgebied.

Jouw taken
• Realiseren van de innovatiekalender voor de middellange termijn op het gebied van verpakkingen.

• Zorgdragen voor een juiste implementatie van nieuwe verpakkingen. Binnen projectteams bepalen van doosinhoud, doostype, formaten verpakkingen, gewichten, specs.
• Afstemmen van nieuwe verpakkingen en verpakkingstrajecten met leveranciers en co-packers.
• Voeren van overleg met productie over de verbeteringen materialen, technische verbeteringen zoals stansmestekeningen, vermindering verpakkingsmaterialen, MVO-aanpassingen (mono-materiaal, minder materiaal, dunner materiaal, betere vulgraden, etc.).
• Technische coördinatie en bewakingen van stansmestekeningen en technische drukspecificaties.
• Verstrekken van alle benodigde en gevraagde verpakkings- en logistieke gegevens aan relaties en klanten (indien gevraagd middels klantsystemen).
• Verzamelen en registreren van alle masterdata welke noodzakelijk is voor vastlegging binnen de gebruikte systemen.
• Bijhouden van ontwikkelingen in de markt op het gebied van verpakkingen in alle facetten (technologieën, processen, technieken, materialen, verpakkingsvormen, productkwaliteit, voedselveiligheid, MVO e.d.) en aandragen van verbeterideeën.

Functie eisen
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Verpakkingstechnologie en minimaal 3 jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie op het gebied van Verpakkingsmanagement. Je bent vernieuwend, resultaatgericht, communicatief en beschikt over organisatietalent. Je bent gepassioneerd in jouw vakgebied, je werkt graag aan uitdagingen en komt zelf met ideeën en innovatieve oplossingen.

Concorp biedt
Een uitdagende functie in een dynamische (familiaire) organisatie, veel ontwikkelmogelijkheden en een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij enthousiast?!
Stuur dan je motivatie voorzien van CV  t.a.v. Susanne Lamers (innovatiemanager) aan hr@concorp.nl.

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Pieter de Hooghlaan 31
1213 BP Hilversum
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingkundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.