Nieuws

Verpakkingstechnoloog a.i. (m/v)

Geplaatst op 18-09-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Myrthe Poelen  -  Bron: Derk & Derks | Vacatures

Een tijdelijke aanstelling voor een Verpakkingstechnoloog voor de periode van 4 maanden bij een grote farmaceutische organisatie (Oss, Nederland)

Aanbod

 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duur tot 31-12-2017;
 • dienstverband voor 40 uur per week.


Bedrijf
Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

Functie
Als Verpakkingstechnoloog ben je verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren, uitvoeren en rapporteren van onderzoeken/projecten. Dit voor de verpakking van steriele producten en de bijbehorende processen (manual, automated sideloaders, automated toploaders, vision camera’s, printing techniques, artwork, shipping validation, etc). De studies/projecten zijn ten behoeve van technologie transfers (in/out) van producten, veranderingen aan bestaande processen en/of leveranciers (changes) en validatie van verpakkings en/of verschepingsprocessen. Daarnaast werk je in een team samen voor de qualificatie (IQ/OQ/PQ) van nieuwe apparatuur en trouble shooting.
De studies/projecten worden uitgevoerd in samenwerking met andere functionele area’s zoals quality, regulatory, engineering, procurement, external manufacturing en operations. De productieprocessen en bijbehorende apparatuur binnen sterile operations zijn hoog technologisch van aard en volledig compliant met GMP en industrial hygene regelgeving. Daarom is een hoge kennis van farmaceutische processen gecombineerd met kennis van GMP essentieel voor het goed kunnen uitvoeren van de taken.

Profiel

 • hbo/hlo-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld verpakkingstechnologie of werktuigbouwkunde;
 • kennis van verpakkingstechnologie zoals print technologie, vision systemen en shipping validations;
 • kennis van qualificatie van GMP-apparatuur en validatie van GMP-manufacturing processen;
 • ervaring met farmaceutische processen;
 • ervaring met lean six sigma is een pre;
 • kennis van device regelgeving is een pre;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift.


Reactie
Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer
DT/17-180-DD, naar ofni.[antispam].@derksenderks.nl ter attentie van mevrouw Myrthe Poelen. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met mevrouw Poelen via telefoonnummer: 033 - 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je/uw reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/vacatures voor andere interessante vacatures!

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.