Nieuws

Koppert zoekt een Verpakkingstechnoloog

Geplaatst op 20-04-2021  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Koppert Biological Systems  -  Bron: Koppert Biological systems
Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Wij zetten ons in voor gezonde, veerkrachtige gewassen in de land- en tuinbouw. Wil jij daar een bijdrage aan leveren door het continu verbeteren van onze verpakkingen? Voor ons Research & Development Macrobials team zoeken we een ondersteuning in de functie

Verpakkingstechnoloog
32-40 uur per week, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam area

Hoe ziet de afdeling eruit?  
Je komt te werken bij het team Industrial Design. Wij werken aan het bedenken van innovatieve oplossingen voor onder andere het verpakken van onze producten. Het team Industrial Design bestaat uit 5 collega’s. Binnen de projecten werk je nauw samen met onderzoekers, engineers, productmanagers en coördinatoren binnen de verpakkingsafdeling.

Wat ga je doen?
Als Verpakkingstechnoloog werk je aan de transitie naar duurzame verpakkingsmaterialen, denk hierbij aan recyclebaarheid, duurzame materiaalkeuzes en materiaal efficiency. Je bedenkt innovatieve oplossingen voor verpakkingsproblematiek en werkt deze tot op detail uit zodat afdelingen Inkoop en Verpakking je oplossing direct en grootschalig kunnen toepassen.
Je onderzoekt en experimenteert met verschillende prototypes om de juiste materiaalgebruik te garanderen waar de biologie om vraagt.  

Wat breng je mee?
  • Je hebt HBO  werk- en denkniveau bereikt in het vakgebied verpakkingskunde (bijvoorbeeld NVC niveau 1) en materiaalkennis;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van verpakkingstechnologie;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
  • Daarnaast ben je gedreven in het vormgeven en materiaalkeuze met betrekking tot verpakkingen;
  • Interesse in biologie en het ontwikkelen van duurzame verpakkingen een pre.
Over welke competenties beschik je?
  • Analytisch vermogen;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Samenwerken;
  • Oplossingsgericht;
  • Innovatief.
Wat kan je van ons verwachten?
Onze organisatie groeit en je werkt in een familiebedrijf in een internationale omgeving. Geen dag is hetzelfde en dynamiek en vooruitgang staan voorop. Je krijgt bij ons veel ruimte om je ideeën en plannen kwijt te kunnen. Ook investeren we veel in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Zo hebben we een eigen Koppert Academy, die continu werkt aan het faciliteren van training en talentontwikkeling van onze waardevolle medewerkers.

Waarom Koppert?
Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken we de landbouw gezonder, veiliger en productiever. We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische teeltkennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren. De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen is onze kracht.
De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van insecten, mijten, micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen voor de land- en tuinbouw. Hierdoor worden plagen op duurzame en effectieve wijze bestreden en krijgen ziekten steeds minder kans. Bij Koppert NL werken ruim 570 medewerkers en wereldwijd circa 2000 medewerkers. Voor meer informatie bezoek onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe Verpakkingstechnoloog?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Upload dan je CV en geef je motivatie aan (keuze voor een brief, video of ander middel)! De interviews vinden zowel in het Engels als Nederlands plaats.

Meer informatie?
Neem gerust contact op met Iris Bes (Recruitment Business Partner) via recruitment@koppert.nl .
Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
info@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
voorzitter@verpakkingskundigen.nl
penningmeester@verpakkingskundigen.nl
redactie@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.