Nieuws

Verpakkingstechnoloog

Geplaatst op 12-10-2021  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Iris Bes  -  Bron: Koppert

Berkel en Rodenrijs, 32 - 40 uur per week

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Wereldwijd zetten wij ons in voor gezonde, weerbare en vitale gewassen. Om deze producten in een optimale conditie op de plaats van bestemming te krijgen zijn we op zoek naar een uitbreiding van ons team. Ben jij de kennishouder van verpakkingsmaterialen en gedreven om verpakkingen te ontwerpen en tot in detail te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van

Hoe ziet de afdeling eruit?
Onze afdeling bestaat uit ongeveer 30 medewerkers, georganiseerd in 3 kernteams te weten New Natural Enemies, Mass-rearing en Industrial Design. Binnen projecten werken we intensief samen met andere afdelingen waaronder Productie, Techniek, Marketing, Verkoop, Registratie en Verpakking.
Je komt te werken bij het team Industrial Design. Het team Industrial Design bestaat uit 5 collega’s. Wij werken aan het bedenken van innovatieve oplossingen voor onder andere het verpakken van onze producten.

Wat ga je doen?
Het doel van de functie is het bewaken en verbeteren van de verpakkingsmaterialen en de technologieën voor de producten van Koppert. Je werkt samen met de verschillende afdelingen om bij verpakkingsproblemen de root cause te achterhalen en samen tot een oplossing te komen. Je initieert verbeteringen op het gebied van verpakkingsmateriaal. Koppert heeft zichzelf als doel gesteld over te stappen op duurzame verpakkingen, dus hier ligt tevens een mooie uitdaging.

Welke kennis en vaardigheden neem je mee?
- Je hebt minimaal HBO niveau in het vakgebied verpakkingskunde en materiaalkennis of NVC niveau 1 verpakkingskunde of vergelijkbaar;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van verpakken;
- Je bent gedreven in het bedenken van verpakkingen en de materiaalkeuze met betrekking tot verpakkingen (recyclebaarheid, duurzame materiaalkeuzes, materiaal efficiency).

 
Welke competenties heb je:
- Je bent sterk in het methodisch benaderen en oplossen van problemen.
- Vindingrijk, analytisch en doortastend;
- Je hebt oog voor detail.

 
Wat kun je van ons verwachten?
Onze organisatie groeit en je komt te werken in een familiebedrijf in een internationale omgeving. Geen dag is hetzelfde en dynamiek en vooruitgang staan voorop. Je krijgt bij ons veel ruimte om je ideeën en plannen neer te zetten. Ook investeren we veel in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Zo hebben wij bijvoorbeeld onze eigen Koppert Academy die continu bezig is met het faciliteren van trainingen en talent-ontwikkeling van ons waardevol personeel.

Waarom Koppert?
Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken we de landbouw gezonder, veiliger en productiever. We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische teeltkennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren. De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen is onze kracht.
De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van insecten, mijten, micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen voor de land- en tuinbouw. Hierdoor worden plagen op duurzame en effectieve wijze bestreden en krijgen ziekten steeds minder kans. Bij Koppert NL werken ruim 570 medewerkers en wereldwijd circa 2000 medewerkers. Voor meer informatie bezoek onze website www.koppert.nl.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer via
https://werkenbijkoppert.nl/nl/apply/verpakkingstechnoloog/3pprxe

Meer informatie?
Neem contact op met Iris Bes (Recruitment Business Partner) via recruitment@koppert.nl. Bekijk ons ook op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
info@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
voorzitter@verpakkingskundigen.nl
penningmeester@verpakkingskundigen.nl
redactie@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.