Nieuws

Verpakkingstechnoloog Johma

Geplaatst op 06-12-2021  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: BEACH Recruitment  -  Bron: BEACH Recruitment

De organisatie groeit voorspoedig en daarom krijg jij de kans om als verpakkings-technoloog bij Johma aan de slag te gaan. Je verstaat je vak en je weet waarover je praat, maar bovenal pas je bij deze snel groeiende organisatie. Je bent proactief, initieert en verrast je omgeving met je ideeën.
Je vindt het daarbij uitdagend om de technische en creatieve grenzen te verleggen.
Je werkt in multidisciplinair teamverband, optimaliseert daarbij bestaande verpakkingen en verpakkingsprocessen. Je bent trouble shooter op verpakkingsgebied en weet met creativiteit en vakkundig inzicht ook nieuwe verpakkingen en verpakkingscombinaties te ontwikkelen. Je weet kansen in resultaten om te zetten en je bent in staat om de organisatie actief op nieuwe sporen op het gebied van verpakken te zetten.
In deze centrale functie werk je intensief samen met collega's van Marketing, Purchasing, QA, R&D en Supply Chain.

Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a:

 • Ondersteuning en coördineren op het gebied van alle verpakkingstechnologische aspecten (implementatie, optimalisatie). Ondersteuning bij procestechnologische problematiek.
 • Volgen van de technologische ontwikkelingen op het gebied van grondstoffen voor verpakking, verpakkingsprocessen en wetgeving.
 • Verantwoordelijk voor ontwikkeling en implementatie van nieuwe en verbeterde
  verpakkingen (en de technische specificaties) en verpakkingsprocessen.
 • Fungeren als aanspreekpunt en vraagbaak voor technische, functionele en operationele verpakkingsissues.
 • Onderhouden van relaties met bestaande verpakking(materialen)leveranciers.
 • Je bent verantwoordelijk voor de specificaties van verpakkingsmaterialen.
  Standplaats is Losser.

Bedrijfsprofiel

Johma is de bekendste en grootste salade bereider van Nederland.
Het gezamenlijk doel van alle medewerkers? Salades van Johma moeten gewoon de aller-lekkerste zijn! Om de aller-lekkerste te blijven staat voor Johma de consument altijd centraal.
Hun wensen worden onderzocht en vertaald naar nieuwe én verrassende producten. Tot het klantenbestand behoren gerenommeerde bedrijven in food retail en food service. Het team van Johma kenmerkt zich door een enorme inzet, ondernemerschap, professionaliteit, gedrevenheid en uiteraard de Twentse werkwijze (sympathiek, hardwerkend en eerlijk). Zoek je een werkomgeving dat zich kenmerkt door innovatie, top kwaliteit, duurzame klant- en leveranciers relaties en een excellente hygiëne in de productieprocessen? Dan maken we graag kennis met je. zie ook johma.nl. Standplaats is Losser.

Johma is onderdeel van Signature Foods: een succesvolle en snelgroeiende levensmiddelenproducent van zowel mooie merken als private label concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. Merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn oa.: HEKS’NKAAS®, Johma, KaasTengels, Los Taqueros, Vlammetjes, Kitchen on a Mission, Westland Salades. Allen bekende merken met dezelfde signature; hoge kwaliteit,vers en heel smakelijk. Signature Foods is een ondernemersbedrijf: geen woorden maar daden, no-nonsense, groei en samenwerken.

Functie eisen Verpakkingstechnoloog / Johma

 • Minimaal een Hbo-opleiding, aangevuld met vakspecifieke opleidingen.
 • Je hebt ervaring als verpakkingstechnoloog in een productie omgeving, bij voorkeur binnen de levensmiddelenindustrie; (kunststof, blik, karton)
 • Je beschikt over voldoende vaardigheden met betrekking tot projectmanagement.
 • Gedegen actuele kennis van verpakkingsmaterialen en –processen;
 • Competenties: proactief, daadkrachtig, teamspeler, resultaat-/oplossingsgericht en aanpassingsvermogen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal in woord en geschrift.

Johma heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of met BEACH (023-2050288.
Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com.

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.