Nieuws

Verpakkingstechnoloog

Geplaatst op 27-09-2022  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Christel Bouwers  -  Bron: Independent Life Sciences

Als verpakkingstechnoloog is jouw focus op de verpakkingslijn voor een groot assortiment van kaas. Je onderzoekt verbeteringsprocessen voor het verduurzamen van de verpakkingslijnen. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het verpakkingsproces van A tot Z waar je zelf de verpakking ontwerpt, implementeert en optimaliseert en houdt hiermee rekening mee met de wettelijke specificaties.

Doordat je veel op de productie meeloopt krijg je een goed inzicht in de verpakkingsproblemen en kan jij fungeren als sparringpartner op gebied van processen, materialen en verpakkingsvormen.

Verder zijn jouw taken:
• Je communiceert met het product management;
• Je gaat bestaande processen en technische projecten aansturen en uitbouwen;
• Je lost eventuele problemen op rondom proefproducties.

 

Kijk hier voor de volledige functiebeschrijving: https://www.independentlifesciences.nl/vacatures/vacature_verpakkingstechnoloog_506525_117.html

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.