Nieuws

VNV-er Roland ten Klooster in AD

Geplaatst op 01-04-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Harry van Deursen

Het Algemeen Dagblad heeft VNV-er Roland ten Klooster geïnterviewd over moeilijk te openen verpakkingen. Uit het AD: Het was 5 jaar geleden dé doorbraak in verpakkingsland, het handige deksel dat HAK op z'n potjes deed. Maar de uitvinding van verpakkingsprofessor Roland ten Klooster dreigt een stille dood te sterven. Waarom maken producenten verpakkingen die een normaal mens niet fatsoenlijk open krijgt?

Lees het hele artikel

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.