Nieuws

A-Squeeze

Geplaatst op 01-04-2016  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Luc van den Broek  -  Bron: Portion Packs

A squeezeKnoeivrije portion packs Luc van den Broek heeft samen met Rinze Willemsen A-Squeeze ontwikkeld, een nieuwe standup portieverpakking die een alternatief biedt voor de bestaande, veelal onhandige portieverpakkingen. De basis bestaat uit een afgevuld, onbedrukt en dun sachet dat bovenin een scheuropening bevat. Hieromheen komt een bedrukte, kartonnen sleeve. De consument scheurt het sachet open door de georiënteerde folie, die boven het karton uitsteekt, weg te nemen. Vervolgens kan de consument de verpakking zonder gespetter of morsen leegknijpen. De kartonnen sleeve blijft na gebruik om de sachet heen zitten. De productinformatie en branding zijn en blijven daardoor goed zichtbaar, want de verpakking blijft overeind staan, ook als de sachet leeg is.

Producent:
Introductie:
April 2016
Inhoud:
Vloeibare Koffiemelk

Save

Save

Save

Save

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.