Nieuws

Ambachtelijke stamppot

Geplaatst op 01-10-2008  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Martijn Pabon

Ambachtelijke stamppotBooMpackaging heeft voor Bakkavor Vaco de nieuwe maaltijdverpakking ontwikkeld voor de ambachtelijke stamppotten van Albert Heijn. De meer componenten verpakking bestaat uit een gespuitgiete emmer met in mould label, een easy peel topseal en een diepe deksel welke de overige componenten op haar plaats houdt. In het deksel zit bijvoorbeeld een rookworst met een jus bakje, gehaktballetjes of hachee met een mosterdsausje.

Producent: Bakkavor Vaco - AH
Introductie: oktober 2008
Inhoud: Ambachtelijke stamppot
VNV-er: Martijn Pabon

Achtergrond: De nieuwe verpakking is onderdeel van de strategie van Albert Heijn om naast haar middensegment stampotten, een hoger segment te creëren middels de Ambachtelijk Stampottenlijn. Deze maaltijden bestaan uit een aantal componenten welke separaat worden verpakt in verband met smaak en beleving.

De verpakking moet het ‘homemade’ en ‘versgevoel’ versterken. De easy peal is een paperlook folie die 'oversized' over het bakje hangt waardoor een spontane en ambachtelijke uitstraling ontstaat.

Design: BooMpackaging
Materiaal: Gespuitgiete emmer met in mould label, een easy peel topseal in paperlook folie en een diepe deksel
Bedrukking: IML

Save

Save

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.