Nieuws

Besloten groep Linkedin

Geplaatst op 03-06-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Mirjam Snel

In de beslotenheid van de Linkedin groep Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen kun je vakinhoudelijke vragen stellen aan de leden. Je kiest er zelf voor of en hoe je reageert; direct op het bericht en dus zichtbaar voor alle deelnemers, persoonlijk via Messaging binnen Linkedin of buiten het platform om.

Ben je nog geen lid van deze groep, meld je aan zodat we ook jou online kunnen ontmoeten: Besloten Linkedin groep Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Rotsestraat 3
5395 TD Teeffelen
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingkundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.