Nieuws

Breaker

Geplaatst op 01-11-2001  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Mirjam Snel Wiebe van Druten

BreakerStazak (doypack) met drinktuit en tamper-evident seal en draaidop

Producent: Friesche Vlag
Introductie: november 2001
Inhoud: 200 gram: perziken- of kersenyoghurt (met stukjes fruit en zonnebloempitten), aardbei en tropical (met druivensuiker, zonder pitjes) en muesli
VNV-er: Mirjam Snel & Wiebe van Druten

Achtergrond: Breaker is voor \'de consument onderweg\', zoals werkende, schoolgaande en studerende mensen. Het betreft een \'yoghurtsnack\' in een opvallende knijpverpakking.
De consument kan de yoghurt zonder lepel en zonder knoeien met één hand eten.
Volgens Friesche Vlag is het nieuwe product handig op het werk, in de auto, trein, bus op school of in en om het huis. Na openen kan het koelverse product worden afgesloten met de draaidop. Ter vervanging van: Mirjam Snel (Ontwikkeling, realisatie (1999-2002)) Wiebe van Druten (Vervolgontwikkelingen (2003 e.v.)) , Het betreft uitbreiding van het assortiment

Design:
Materiaal: De folie bestaat uit een PET/PE-laminaat en is tussenlaags bedrukt. De verpakking wordt bij Friesche Vlag op de verpakkingsmachine vanaf de rol gevormd en gevuld.
Bedrukking: Flexo

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.