Nieuws

Dessertsigaar

Geplaatst op 01-02-2006  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Johan Glaser

Dessert sigaarAgio Cigars heeft voor de introductie van haar Panter Dessert sigaar een opvallende probeerverpakking ontwikkeld. Het nieuwe blikje bevat zes dessertsigaartjes. In vergelijking met de platte blikverpakking van 20 stuks is de probeerverpakking makkelijker mee te nemen en kan rechtop in het schap of op de toonbank worden gepresenteerd. De kleine verpakking, die niet veel groter is dan een wegwerpaansteker, past makkelijk naast de sleutelbos en het mobieltje in de borst- of broekzak. De nieuwe cigarillo heeft volgens Agio een subtiel en heerlijk koffiearoma. De blikverpakking van 20 stuks kost € 4,40 en de probeerverpakking van 6 stuks heeft een adviesprijs van € 1,50.

Producent: Agio Panter
Introductie: februari 2006
Inhoud: zes dessertsigaartjes
VNV-er: Johan Glaser

Achtergrond:

Design: Agio
Materiaal: Blik
Bedrukking:

Save

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.