Nieuws

Intelligent

Geplaatst op 01-03-2005  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Sabine van Hoogenhuizen

IntelligentHet product is hoog in de markt gezet en heeft het een onderscheidend karakter gekregen. De productlijn heet Intelligent. Hieraan verbonden zit een filosofie die ook in de vormgeving tot uiting is gekomen. Dit uitgangspunt geeft de volgende vormgevingfactoren met zich mee: simpel, eenvoudig, bewust, intelligent en doordacht.'' De primaire verpakking is een standaard inkoop verpakking, dit vanwege de lage oplage. Bij de keuze hiervoor is onder andere gekeken naar de manier waarop het product opdroogt, de manier waarop het wordt gebruikt en onder welke klimatologische omstandigheden het wordt getransporteerd door de consument. Design, de huisstijl, marketingconcept en de grafiek is ontwikkeld door Vormdesign en toegepast op bestaande flesjes.

Producent: Yvonne Austen
Introductie: maart 2005
Inhoud: 30 ml voor het serum en 50 ml voor de dagcrème
VNV-er: Sabine van Hoogenhuizen

Achtergrond: Een schoonheidsspecialiste was van mening dat de bestaande crèmes's allemaal wel goed waren maar dat ze ze zelf beter kon maken. De naam: Yvonne Austin. Het plan: simpel. Zelf een crème samenstellen. Natuurlijk moet het kostbare goedje worden verpakt en op zo'n manier dat het ook nog iets uitstraalt.

Design: Vormdesign
Materiaal:
Bedrukking: Sticker : twee kleuren druk fles: zeefdruk

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.