Nieuws

KIDV lanceert de Sustainable Packaging Support Tool

Geplaatst op 28-09-2021  -  Categorie: Duurzaamheid  -  Bron: KIDV

Wil je een product duurzaam verpakken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Maak dan gebruik van de nieuwe Sustainable Packaging Support Tool van het KIDV. Stap voor stap wordt duidelijk waarmee je rekening mee moet houden om een duurzame verpakking te ontwikkelen. De resultaten uit de tool kunnen worden gebruikt om een dossier op te bouwen rondom de verpakking, om zo te voldoen aan de essentiële eisen én om te controleren of alle aspecten bij de keuze van de verpakking zijn meegenomen. De tool is alleen beschikbaar in het Engels

https://support-tool.kidv.nl/

 

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.