Nieuws

Koffiemelk cup

Geplaatst op 01-03-2006  -  Categorie: Innovaties  -  Auteur: Arie Pelle

Koffiemelk cupFriesland Foods Western Europe heeft een nieuwe generatie cups koffiemelk ontwikkeld en geintroduceerd voor de merken Friesche Vlag Halvamel, Friesche Vlag Balance, Friesche Vlag Goudband, Friesche Vlag Finea Mild en Friesche Vlag Finea Creamy. Deze cups gaan makkelijk open zonder spatten en doseren beter. Daarnaast is de vormgeving aangepast en zijn de cups blauw conform merk Friesche Vlag, waardoor een moderne uitstraling is gerealiseerd welke beter past bij het merk. Daarnaast is in de onderzijde van de cup voorzien van het Friesche Vlag logo, m.n. zichtbaar tijdens (op z'n kop) serveren van koffie in het OOH-kanaal. Naast de nieuwe cup zijn, speciaal voor het OOH kanaal, nieuwe gebruiksvriendelijke dispenserdozen

Producent: Friesland Foods - Friesche Vlag
Introductie: maart 2006
Inhoud: Koffiemelk
VNV-er: Arie Pelle

Achtergrond: Ter vervanging van: Vorige generatie cups

Design: Waacs, in opdracht van Friesland Foods Western Europa
Materiaal: Kunststof cup (PE/ PS) met alu dekselfolie
Bedrukking:

Save

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.