Nieuws

Kunst op verpakkingen

Geplaatst op 01-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Verpakkingskundige en kunstenaar Hans Willemsen van ArtPac in Noorwegen vraagt zich af waarom kunst en verpakkingen niet vaker tot elkaar komen dan in de geijkte limited editions. ‘Zeker in de donkere tijden van corona waar musea zijn gesloten, kan kunst licht brengen en mensen vermaken en plezier geven. Waarom plaatsen brand owners niet af en toe een kleine kunstschat op de verpakking?’ Verpakkingsdesigners geven hun visie.

Lees hier het hele artikel in VerpakkingsManagement.

 

Logo square footer

Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen
Koestraat 67A
5223 AH ’s-Hertogenbosch
KvK-nummer 40465426

Mail
ofni.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

Overige mailadressen
rettizroov.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
retseemgninnep.[antispam].@verpakkingskundigen.nl
eitcader.[antispam].@verpakkingskundigen.nl

 

Vernieuwing is de stuwende kracht!
De VNV is een platform voor experts met een brede focus op de verpakkingsketen.

De VNV zet zich in voor de professionalisering van het verpakkingsvak en wil het profiel ervan binnen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken.

De VNV ondersteunt leden bij hun professionele ontwikkeling. De leden doen dit vooral met en voor elkaar. De vereniging faciliteert en stimuleert de organisatie van bijeenkomsten en activiteiten, gericht op netwerken, kennisuitwisseling of de ontwikkeling van vakgerelateerde vaardigheden.

Voor veel verpakkingskundigen speelt de VNV een rol in hun loopbaanontwikkeling. Door het netwerk, maar ook omdat bedrijven en intermediairs gebruik maken van het platform om gekwalificeerde mensen te vinden voor vacatures en projecten.